HR Data Adviseur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 30-06-2021 om 09:00 uur) De opdracht betreft het ondersteunen van het Kernteam IV Professionalisering bij het voorbereiden en implementeren van de organisatiewijziging binnen de IV organisatie.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum: 19-07-2021
Einddatum: 01-01-2022
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 38
Sluitingsdatum: 30-06-2021 om 09:00 uur

 

Het UWV is op zoek naar een HR Data Adviseur.

De opdracht betreft het ondersteunen van het Kernteam IV Professionalisering bij het voorbereiden en implementeren van de organisatiewijziging binnen de IV organisatie. 

Je hebt ervaring in veranderingstrajecten en affiniteit met ICT/IV. Je begeleidt de overgang van de oude naar de nieuwe situatie op administratief gebied. , door het i.s.m. de desbetreffende HR BP’s voorbereiden van de benodigde formatie-overzichten. Van deze overzichten per divisie maak je een totaaloverzicht om zodoende de mutaties op een efficiënte en accurate wijze administratief te laten verwerken i.s.m. HR SSC. Je coördineert het proces van de briefverwerking en stemt dit af met de HR BP’s. Het selectieproces begeleid je door overzichten te maken van de reacties per vacature en per divisie. Deze reacties deel je met de desbetreffende HR BP en je coördineert de terugkoppelingen.
 
Je signaleert mogelijke knelpunten bij de project leider en denkt mee in de oplossing. Je schakelt met collega’s uit alle disciplines zodat de personele migratie inzichtelijk is voor opdrachtgevers. Waar nodig spring je bij in de opschaling van voorkomende werkzaamheden. 
 
Jouw profiel
Je wordt enthousiast van cijfers, systemen, processen en data. Je begrijpt hoe werkprocessen op elkaar aansluiten en elkaar beïnvloeden. Je speelt soepel in op nieuwe ontwikkelingen en wendingen. Je krijgt er energie van de HR BP’s en het Kernteam proactief te ondersteunen en zorgt voor een goede administratieve vastlegging. Je hebt oog voor kwaliteit en je weet overzicht te houden. Je werkt gestructureerd en planmatig en bent nuchter en praktisch. Je zet je schouders eronder met het oog op het doel.

Extra informatie:

 • Standplaats is Amsterdam maar zal voornamelijk vanuit huis zijn.


Functie-eisen

 

 • HBO opleiding op het gebied van HRM;
 • Ervaring in een verander/reorganisatietraject op administratief/ondersteunend vlak;
 • Tenminste 3 jaar ervaring als HR adviseur (of in een soortgelijke functie);
 • Uitgebreide kennis van MS Excel;
 • Werkervaring met HR systemen (bij voorkeur kennis van Peoplesoft);
 • Ervaring met regievoering op de aan jou toegewezen processen;
 • Je kan oplossingsgericht werken met inachtneming van politiek gevoelige situaties.

 

Competenties

 • Analytisch vermogen;
 • Resultaatgericht, kwaliteitsgericht;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, mondeling en schriftelijk.
   

Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Amsterdam, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, Financiele Administratie, Overheid