Traineeship Yardi Consultant

New Monday heeft voor haar locatie in Utrecht een vacature voor een

Traineeship Yardi Consultant

Introductie
Zit jij in de eindfase van je studie of ben je recent afgestudeerd? Zoek jij een functie als Consultant waarbij je praktisch start en jezelf kunt blijven ontwikkelen in de richting van Finance, IT en Real Estate? Dan is dit traineeship wat voor jou!

Over het programma:
Als trainee ga jij opgeleid worden tot Yardi Consultant. Yardi is een ERP-systeem dat specifiek voor de vastgoedmarkt is ontwikkeld. Omdat er een groot te kort is aan Yardi Consultants in de markt hebben wij in samenwerking met Yardi een mooi opleidingsprogramma gemaakt waarin jij gelijk je opgedane kennis in de praktijk kan brengen en je daarnaast blijft ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

In het traineeship Yardi consultant opereer je op projectbasis bij onze opdrachtgevers (vastgoedbedrijven) die zich zowel binnen als buiten de Randstad bevinden. Je start in een opleidingsfase waar je de kans krijgt om een brede basis te ontwikkelen aangevuld door middel van ‘training-on-the-job’. Mede door jouw inzet en inzicht werken de afdelingen van onze klanten efficiënter en ondersteun je ze in het verder gebruik van Yardi.

Functie
Als Young Professional leer je om de taal van zowel de business als de IT te spreken, zodat jij complexe data kunt vertalen naar bruikbare oplossingen. Dat doe je bij vastgoedbedrijven die gebruik maken van de software van Yardi. Je werkt daarbij op het snijvlak Finance, IT en Real Estate. Daarnaast volg je in dit traineeship opleidingen om jouw vakkennis en vaardigheden te ontwikkelen. Met de werkervaring en diploma’s die je verzamelt, komt jouw carrière in een flinke stroomversnelling en is er meer mogelijk dan je denkt.

We vinden het belangrijk dat je eerst Yardi ‘on the job’ goed leert kennen. Daarom begin je als trainee in de business. Aan de hand van jouw ontwikkeling groeien de opdrachten met je mee. In dit traineeship zit veel afwisseling en werk je bij tal van verschillende opdrachtgevers met uiteenlopende vraagstukken.

De werkzaamheden binnen het traineeship Yardi consultant bestaan oa uit:

  • Tijdelijke gebruikersondersteuning (beheer/operatie);
  • Ondersteuning bij Yardi-implementaties;
  • Ondersteuning bij veranderings- en verbeterprocessen;
  • Mutaties doorvoeren en data overzetten;
  • Tijdelijke support bij achterstanden.


Jij als trainee:

  • Hebt (bijna) een HBO of WO opleiding in een financiële of bedrijfskundige richting afgerond;
  • Wilt alles uit jezelf en je carrière halen en hebt talentontwikkeling hoog op je lijstje staan;
  • Bent geïnteresseerd in het snijvlak Finance, IT en Real Estate;
  • Hebt cijfermatig inzicht, bent analytisch en werkt nauwkeurig;
  • Past je als Young Professional snel aan in verschillende situaties;
  • Hebt (bijna) je rijbewijs B en bent flexibel in reistijd;
  • Hebt een goede beheersing van Nederlands en Engels.


Wat biedt New Monday jou?
Als trainee kom je in dienst bij New Monday en bieden wij het volgende:

  • Een startsalaris tussen €2.400 – €2.600 en na 6 maanden gelijk je eerste salarisverhoging;
  • Een leaseauto, mobiel en laptop;
  • Opleidingsprogramma ter waarde van €12.000 incl. een trainginsweek in Roemenië;
  • Afhankelijk van je opdracht, mogelijkheid tot thuiswerken;
  • Een afwisselende baan waarbij je bij diverse klanten een kijk in de keuken krijgt en kansen om je te verder te ontwikkelen.

Naast deze voorwaarden is plezier natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van je werk!

Je wordt bij New Monday onderdeel van een jong, hecht en sportief team. We hebben regelmatig gezellige en sportieve uitjes, waarbij we soms wat competitief kunnen zijn 🙂 Om daarna met z’n allen nog een hapje te gaan eten of gezellig te borrelen.

Sollicitatie
Ben je enthousiast geworden over het Traineeship Yardi Consultant? Neem dan contact met mij op via mail, bellen of whatsapp voor meer informatie over de vacature. Of reageer via onze sollicitatiepagina op de vacature. Ik vertel je graag meer over dit uitdagende traineeship. Laten we snel kennismaken!
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Trefwoorden: Trainee, Traineeship, Finance, Financieel Trainee, Finance Trainee, Bedrijfskunde, IT, Vastgoed, Real Estate, Young Professional, vacature Utrecht, vacature Nieuwegein


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, Advies/Consultancy, HBO, Consultancy, Bedrijfsadviseur, Zuid-Holland, Zakelijke dienstverlening