Finance Specialist/ Assistant controller (HBO, 24-32 uur)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

JOGG wil dat alle kinderen en jongeren gezond kunnen opgroeien. Wij bouwen daarom aan een lokaal, landelijk en internationaal werknet om samen de leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder te maken. Bouw jij met ons mee? Wij zoeken een energieke financiële professional met een brede (politieke) interesse om onze gezonde ambities waar te maken.

Jouw werk 

Als Finance Specialist opereer je op het snijvlak van overheids- en bedrijfsfinanciële processen. De functie is zeer breed en divers, dat maakt het interessant en uitdagend! Omdat JOGG afhankelijk is van overheidssubsidies, voeren we twee administratieve stelsels naast elkaar. Aan de ene kant werk je ondersteunend aan de subsidiecyclus, anderzijds werk je aan de boekhouding. Dat betekent ook dat er een gezond spanningsveld bestaat tussen de beroepsethiek vanuit de accountancy en de maatschappelijke integriteit met betrekking tot de overheidssubsidies.

De financiële administratie is zodanig ingericht dat er ad hoc, accuraat en adequaat, tijdig en op verschillende niveaus financiële informatie kan worden verstrekt aan alle stakeholders (onder andere het ministerie van VWS, de raad van toezicht, het bestuur en het MT).

Voor de subsidiecyclus ondersteun je bij de inrichting van de verplichtingen- en uitputting-administratie en de bewaking ervan, en ben je aanspreekpunt voor medewerkers voor vragen over deze administratie. Samen met de ervaren finance manager die alle ins en outs weet van overheidssubsidies zorg je onder meer voor: het opstellen van de stichtingsbegroting, het samenstellen van de jaarrekening, het opstellen van de subsidieaanvraag, het opstellen van de VWS-rekening en het bewaken van de aanbestedingsregistratie. Dit zijn voor jou wellicht nog onbekende termen, wij gaan ervoor zorgen dat wij je opleiden (in-, en extern) om je deze materie eigen te maken en een volwaardig specialist te worden.

Voor de boekhouding houd jij je bezig met alle voorkomende administratieve werkzaamheden voor de debiteuren- en crediteurenadministratie zoals het verwerken van de bank- en kasgegevens, het controleren, coderen en boeken van inkoopfacturen, het maken van verkoopfacturen, het verwerken van financiële mutaties zoals bank- en inkoopboek, het opstellen, controleren en verwerken van offertes en inkoopfacturen, het betalen van inkoopfacturen, het verwerken van declaraties en overige ad hoc zaken.

Wie ben jij? 

Je hebt affiniteit met de ambities van JOGG. Daarnaast ben je van nature geïnteresseerd in politieke en maatschappelijke ontwikkelingen. Je bent op een gezonde manier ambitieus, beweegt je gemakkelijk op verschillende niveaus en communiceert professioneel. Jij vindt het interessant om je verder te ontwikkelen op het gebied van overheidssubsidies.   

Functie-eisen 

  • Je hebt een hbo-opleiding op het gebied van finance. 
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring 
  • Kennis van AFAS is een pré. 
  • Je bent digitaal sterk, maakt je software snel eigen

Over JOGG

Stel je eens voor dat in 2040 iedereen lekker in z'n vel zit. Dat we allemaal gezond eten, genoeg bewegen en goed slapen. Zo’n gezonde toekomst, dat wil toch iedereen?

JOGG bouwt en faciliteert een werknet van gemeenten, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Samen werken we aan de integrale JOGG-aanpak waarmee we de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder maken. Binnen de JOGG-aanpak biedt JOGG ook de methodiek Kind naar Gezonder Gewicht. Deze aanpak helpt gemeenten bij het bieden van passende ondersteuning en zorg aan kinderen met overgewicht of obesitas.

JOGG ondersteunt gemeenten bij het implementeren van de JOGG-aanpak met adviseurs, experts, middelen en kennis. Het landelijke JOGG-team bestaat uit denkers en doeners, verbinders en samenwerkers, adviseurs en kennisdelers. We werken met ruim 40 vaste medewerkers en een pool van flexibel inzetbare externe medewerkers. We staan midden in de samenleving en hechten veel waarde aan inclusie en diversiteit.

Samen maken we gezond gewoon! 

Wat bieden wij? 

  • Een mooie, gevarieerde functie in een werkomgeving met veel ruimte voor een proactieve kandidaat.
  • Een stevige opleiding in specifieke overheids- en bedrijfsfinanciële processen.
  • Je krijgt een externe opleiding in aanbestedingen voor overheidsorganisaties.
  • Werken in een organisatie met een dynamisch team dat zich inzet voor een prachtig doel.
  • Een dienstverband voor 24-32 uur per week, een jaarcontract met zicht op verlenging.
  • De functie is ingeschaald in salarisschaal F (€ 2.718 - € 3.542, op basis van 40 uur per week).

Standplaats: De standplaats van de functie is Den Haag, in overleg kun je ook op andere locaties werken. In overeenstemming met de RIVM-maatregelen werken we op dit moment vanuit huis.

Meer weten?

JOGG laat zich in deze procedure begeleiden door Recruitment Moves. Voor meer informatie over deze vacature kun je dan ook contact opnemen met:

Raymond Lemmers, senior recruitment consultant

020 - 240 06 74


Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

Wij vragen je een (korte) motivatie en je cv onder vermelding van Vacature Finance Specialist te sturen naar Raymond.lemmers@recruitmentmoves.nl. Wij verzoeken je in je motivatie specifiek aan te geven voor hoeveel uur je beschikbaar bent.

Recruitment Moves

Raymond Lemmers

raymond.lemmers@recruitmentmoves.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Assistent Controller, Controlling, Corporate Finance, Randstad, Non-profit organisaties, Financieel Medewerker, Den Haag