Manager Financiën en Control

Allévo is een dynamische en toonaangevende zorgorganisatie in Zeeland. De essentie van onze dienstverlening is mensen het leven laten leiden dat zij wensen. De zorgmedewerkers van Allévo ondersteunen daarbij. Vrijheid van keuze is de kern van onze visie, zowel voor cliënten als voor medewerkers. Allévo is een lerende organisatie, waar opleidingen en feedback geven en ontvangen vanzelfsprekend zijn.

Strategische koers
De kracht van Allévo zit in deskundigheid in alle zorgdomeinen die de ouderenzorg kent. Van laagcomplexe huishoudelijke hulp en diensten gericht op preventie tot geriatrische revalidatie, (acute) herstelzorg, complexe thuiszorg en intramurale ouderenzorg. Met dit brede pallet zijn wij in staat cliënten zoveel mogelijk te ondersteunen zodat zij zo lang als het gaat zelf regie kunnen houden over hun leven. Het zorgverloop van individuen is niet maakbaar, echter gerichte interventies kunnen achteruitgang voorkomen, uitstellen, verminderen of de gevolgen hiervan voor de meest kwetsbaren beperken. Wij beschikken over kennis en ervaring om de effecten van mogelijke interventies goed in te schatten. Dit is van grote strategische waarde op het moment dat hervorming van zorg(organisaties) noodzakelijk is om ouderen en chronisch zieken ook in de toekomst de juiste zorg te blijven bieden.

Als manager ontwikkel je, als lid van het MT mede het organisatiebeleid. Je vertaalt het organisatiebeleid voor je eigen eenheid. Je ziet kansen voor de organisatie bij in- en externe ontwikkelingen. Jouw doel is het realiseren van efficiënt werkende eenheden binnen je eigen organisatieonderdeel enerzijds en het bewerkstelligen van een professionele gezonde organisatie anderzijds. Strategisch en tactisch beleid heb je ontwikkeld en je hebt daarbij een bijbehorend instrumentarium waaronder de planning- en controlecyclus gerealiseerd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de zorginkoop.

Je geeft leiding aan de afdeling controle en de (zorg)administraties. Daarnaast geef je tijdelijk leiding aan de afdeling ICT en Facilitaire Dienstverlening tot de nieuwe organisatiestructuur in het najaar 2021 is gerealiseerd.  

Dit zoeken we in jou

  • Je bent een verbinder, je hebt humor, bent enthousiast, kan je team aansturen op een warme professionele manier, daarnaast heb je een externe gerichtheid, oog voor ontwikkeling van de organisatie en bent proactief en initiatiefrijk.
  • Je hebt strategisch inzicht, helicopterview, bent analytisch, conceptueel sterk.
  • Je ontwikkelt strategie en kunt de visie en strategie vertalen naar zowel tactisch als operationeel niveau.
  • Daarnaast kun je de relevante ontwikkelingen makkelijk vertalen naar toepasbaar beleid.
  • Je hebt een academisch werk- en denkniveau, kennis en kunde van financiering in de gezondheidzorg, relevante wet- en regelgeving, en bedrijfsprocessen.   

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een organisatie die warme liefdevolle zorg levert aan cliënten, hart heeft voor haar medewerkers en financiers tevreden stelt.
  • Een organisatie die technologie ziet als onlosmakelijk deel van de zorg in de (nabije) toekomst.
  • Een organisatie die leren en ontwikkelen hoog in het vaandel heeft staan en zich inzet om het opleiden van zorgprofessionals nu en in de toekomst mogelijk te blijven maken.
  • Een organisatie waar interne en externe samenwerking steeds belangrijker wordt.
  • Een organisatie die blijft ontwikkelen.
  • Een uitdagende fulltime functie met een contract voor 36 uur per week.
  • Arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT.
  • Salariëring is volgens FWG 75, minimaal € 5.319,47 max € 8.390,86.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je op werkdagen contact opnemen met  Natasja van Hasselt, Manager HR en Communicatie (telefoonnummer 0113 - 249200).
Een functiebeschrijving kan worden opgevraagd via hr@allevo.nl of 0113-249170. Houd er rekening mee dat een assessment deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure. De sollicitatiegesprekken worden gehouden op dinsdag 29 juni 2021. Solliciteren kan tot en met 27 juni 2021.
Vóór indiensttreding zullen wij voor jou een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanvragen..

Of druk op de "Solliciteren Button"


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, € 7.000 - € 10.000, Controlling, Zeeland, Gezondheidszorg/Welzijn, Noord-Brabant, Financieel Manager