Senior IT Auditor

Heb jij relevante IT Audit ervaring en wil jij samen met ons de IT Audit afdeling verder uitbouwen? Bij ons krijg jij de kans om dit te realiseren binnen een snelgroeiende organisatie!

DIT GA JIJ DOEN
Als Senior IT Auditor ligt jouw focus op vakinhoudelijke kwaliteit binnen IT Auditing. Je bent verantwoordelijk voor een juiste uitvoering van deze IT Audit werkzaamheden en draagt jouw kennis en vaardigheden ook over aan overige medewerkers binnen de afdeling. Daarnaast ga je aan de slag met het opbouwen van een eigen portefeuille, waarbij je opdrachtteams samenstelt en en de vertaalslag maakt van cliëntbehoeften naar kantoor specifieke producten en diensten. Verder ben je verantwoordelijk voor vaktechnische ontwikkelingen van jouw vakgebied binnen de afdeling.

De standplaats is niet enkel gebonden aan Amsterdam, maar is ook mogelijk op een van onze andere vestigingen. 

DIT BEN JIJ
Jij heb de afgelopen zes jaar relevante (IT) Audit ervaring opgedaan, bent proactief en met jouw professioneel kritische instelling blijf je leergierig en lever jij een actieve bijdrage aan onze kwaliteit.

Als Senior IT Auditor herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Afgeronde HBO/WO Studie Information Management, (Technische) Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of gelijk waardig;
  • Afgeronde CISA & afgeronde RE opleiding is een pré, ingeschreven bij NOREA;
  • Initiatiefrijk, accuraat en stressbestendig;
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren;
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede pensioenregeling
  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.

DIT ZIJN WIJ
RSM is een accountancy- en belastingadviesorganisatie en wereldwijd het zesde netwerk met ruim 820 kantoren in meer dan 120 landen en ruim 48.000 professionals. Met 560 professionals verdeeld over 10 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties.  Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Jasper Rutgers

Telefoonnr. werk

06 - 46 33 27 54

E-mail werk

jrutgers@rsmnl.nl

Interesse?

Meld je dan aan via de 'Solliciterenbutton' 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Consultancy, Auditor, Controlling, Financiele dienstverlening, Randstad