Senior Assistant Accountant AA

Wil jij jouw samenstel kennis en vaardigheden toe passen binnen een snel groeiende advieskantoor? Dan zoeken wij jou! 

DIT GA JIJ DOEN
Je bent als Senior Assistant Accountant AA verantwoordelijk voor diverse samenstel- en advieswerkzaamheden en gaat in gesprek met cliënten om behoeften en kansen te signaleren. Zo ben je op de hoogte wat cliënten bezighoudt en welke toegevoegde waarde RSM kan leveren. Op de vestiging Eindhoven heeft een deel van de klantenportefeuille een internationale ‘’touch’’, wat wil zeggen dat je regelmatig aan de slag gaat voor verschillende internationale opdrachtgevers in verschillende branches in het grotere MKB. Naast deze werkzaamheden, ondersteun en coach jij met jouw positieve feedback de (Junior) Assistants bij de dagelijkse werkzaamheden.

DIT BEN JIJ
Jij bent ambitieus en inventief. Jij weet door jouw sociale vaardigheden te werken in een open en informele sfeer. Jij weet door jouw objectiviteit en deskundigheid anderen op een positieve manier te ondersteunen. Je bent niet alleen RSM-professional, maar tevens een trots RSM-ambassadeur.

Als Senior Assistant Accountant  herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Studerend voor de AA-opleiding;
  • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in de accountancy;
  • Representatief en uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Teamgeest en inzicht in de problematiek van de ondernemer;
  • Nauwkeurige en professioneel kritische instelling,  onafhankelijk en een 'rechte rug'.

DIT BIEDEN WIJ
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer.  Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Een goede studieregeling: Wij vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom bieden wij een goede studieregeling en de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen en soft skills-trainingen.
  • Young RSM: Leer collega’s van jouw vestiging en andere vestigingen persoonlijk kennen en doe mee met leuke activiteiten met Young RSM.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadvieskantoren met ruim 820 kantoren in meer dan 120 landen en ruim 48.000  professionals. Met 560 professionals verdeeld over 10 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties.  Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben.  Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Pernilla Kelderman

Telefoonnr. werk

06 - 82 62 39 34

E-mail werk

pkelderman@rsmnl.nl

Interesse?

Meld je dan aan via de 'Solliciterenbutton' 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Belasting, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Limburg, Financieel Adviseur, Noord-Brabant, Senior Assistent Accountant