Senior Tax Manager International

Schakel jij mee in een snel groeiende organisatie en heb jij een passie voor Tax? Dan zoeken wij jou! 

DIT GA JIJ DOEN
International Service Practice (ISP) is een dynamische afdeling binnen RSM. ISP maakt deel uit van de top 10 Internationale Tax Teams in de Nederlandse markt. Je bedient een brede cliëntenkring en werkt in een jong, dynamisch en sterk groeiend team (ISP) met een echte hands-on mentaliteit. Geen uitdaging gaat te ver.

Je voornaamste taak als (Senior) Tax Manager International is om cliënten zelfstandig te bedienen, maar ook met eigen input te komen om de ISP praktijk naar een hoger niveau te brengen.

DIT BEN JIJ
Jij bent doortastend en denkt cliëntgericht. Jij weet door jouw leidinggevende capaciteiten jouw team op een positieve manier te enthousiasmeren.
Als (Senior) Tax Manager International herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Opleiding fiscaal recht of fiscale economie afgerond en ingeschreven als NOB-lid (Nederlandse Orde van Belastingadviseurs);
  • Tenminste 8 jaar relevante werkervaring en een echte teamplayer;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken;
  • Uitstekende kennis van de Engelse taal in zowel woord als geschrift en kennis van de MS Office 2010 programma’s.

DIT BIEDEN WIJ
RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede pensioenregeling
  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
  • Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 820 kantoren in meer dan 120 landen en ruim 48.000  professionals. Met 560 professionals verdeeld over 10 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Voor meer informatie over RSM, klik hier

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand WhatsApp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Jasper Rutgers

Telefoonnr. werk

06 - 46 33 27 54

E-mail werk

jrutgers@rsmnl.nl

Interesse?

Meld je dan aan via de 'Solliciterenbutton' 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Consultancy, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Randstad, Financieel Manager, Noord-Holland