Tax Manager International M&A

Schakel jij mee in een snel groeiende organisatie en heb jij een passie voor Tax? Dan zoeken wij jou! 

DIT GA JIJ DOEN
Onze fiscalisten staan niet alleen aan de wieg van een fiscaal advies, maar vervullen ook een belangrijke rol bij de implementatie en het onderhoud ervan. Het uitdagende van het werken bij RSM en in ons team is de mogelijkheid om je breed en divers te ontwikkelen. Zo ben je bijvoorbeeld betrokken bij een herstructureringstraject op een grote US klant of ben je verantwoordelijk voor een tax due diligence opdracht van begin tot eind. Je bent veel in contact met onze collega’s en klanten in de US en UK en bezoekt de buitenlandse RSM kantoren en gezamenlijke klanten regelmatig. Ook ons financial due diligence team spreek en zie je vaak. Daarnaast word je de mogelijkheid geboden om regelmatig deel te nemen aan onze (interne) internationale tax conferenties (op verschillende internationale locaties) waardoor je snel en effectief  jouw internationale RSM netwerk uitbouwt.

In de rol van Tax Manager Internationaal M&A beschik je over een relevante fiscale achtergrond en ben je vertrouwd met de brede internationale fiscale dienstverlening. In onze advisering zitten wij ook vaak met de CFO, controller en/of (uiteraard) belastinginspecteur aan tafel. In deze functie zal je opdrachten aansturen en de relatie met de cliënt bewaken en uitbouwen. Aangezien wij een jonge en enthousiaste groep met medewerkers hebben, zal het begeleiden en verder ontwikkelen van onze medewerkers ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket zijn.

DIT BEN JIJ
Jij bent een stevige gesprekspartner en kunt goed omgaan met uitdagingen. Jij weet door jouw flexibiliteit jouw team op een positieve manier te enthousiasmeren.
Als Tax Manager Internationaal M&A herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Afgeronde fiscale of economische opleiding op universitair niveau; 
 • Minimaal 5 jaar aan relevante werkervaring;
 • Je beschikt over uitstekende internationale fiscale kennis en M&A ervaring is meegenomen;
 • Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Engels is een pre;
 • Werkervaring met het begeleiden en ontwikkelen van de minder gevorderde medewerkers en je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in uiteenlopende situaties, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Staat open - op termijn - voor een uitzending naar een van onze RSM kantoren in de VS;
 • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
 • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
 • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
 • Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.
 • Een goede pensioenregeling.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 820 kantoren in meer dan 120 landen en ruim 48.000  professionals. Met 560 professionals verdeeld over 10 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Jasper Rutgers

Telefoonnr. werk

06 - 46 33 27 54

E-mail werk

jrutgers@rsmnl.nl

Interesse?

Meld je dan aan via de 'Solliciterenbutton' 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, HBO, Belasting, 5-10 jaar, > 10 jaar, Corporate Finance, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Noord-Holland