Supervisor Accounting & Reporting

Schakel jij mee in een snel groeiende onderneming en heb jij een passie voor Accountancy? Dan zoeken wij jou!

DIT GA JIJ DOEN
Als Supervisor Accounting & Reporting geef je leiding aan een team van (senior) assistants accounting & reporting en ben je verantwoordelijk voor diverse samenstel- en (ondersteunende) advieswerkzaamheden. Op de vestiging Schiphol heeft een groot deel van de klantenportefeuille een internationale ‘’touch’’, wat wil zeggen dat je regelmatig aan de slag gaat voor verschillende internationale opdrachtgevers in verschillende branches in het grotere MKB. Je gaat in gesprek met deze cliënten en signaleert behoeftes en kansen. Zo ben je op de hoogte wat cliënten bezighoudt en welke toegevoegde jij kan leveren.

DIT BEN JIJ
Jij bent ambitieus en inventief. Jij weet door jouw sociale vaardigheden te werken in een open, informele en internationale sfeer. Jij weet door jouw objectiviteit en deskundigheid anderen op een positieve manier te ondersteunen. Je ontwikkelt je tot RSM-professional en wordt een trots RSM-ambassadeur.
Als Supervisor Accounting & Reporting herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Relevante HBO of academische opleiding volgend / afgerond, een (bijna) afgeronde AA-opleiding is een pré;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de accountancy;
 • Jouw ambitie ligt in het afstuderen als accountant AA en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig en dus ook zelfstandig tekenbevoegd accountant-adviseur;
 • Representatief en uitstekende communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels;
 • Teamgeest en inzicht in de problematiek van de ondernemer;
 • Nauwkeurige en professioneel kritische instelling;
 • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’;
 • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een goede pensioenregeling
 • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
 • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.
 • Een goede mobiliteitsregeling: Een leaseauto/budget of reiskostenvergoeding.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 820 kantoren in meer dan 120 landen en ruim 48.000  professionals. Met 560 professionals verdeeld over 10 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ
Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Jasper Rutgers

Telefoonnr. werk

06 - 46 33 27 54

E-mail werk

jrutgers@rsmnl.nl

Interesse?

Meld je dan aan via de 'Solliciterenbutton' 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, HBO, 5-10 jaar, Consultancy, Bedrijfsadviseur, Financiele dienstverlening, Randstad, Financieel Manager