Assistant Accounting & Reporting

Wil jij werken in een divers team bij een snelgroeiende organisatie? Bij ons kan het als Assistant Accounting & Reporting!

DIT GA JIJ DOEN
Als Assistant Accounting & Reporting word je onderdeel van een enthousiast en energiek team. Het is een uitdagende functie met een diversiteit aan taken. Zo krijg je in deze functie te maken met afwisselende accountantswerkzaamheden. Jouw werkzaamheden vinden nu voornamelijk plaats vanuit jouw RSM thuiskantoor en bestaan uit het verzorgen van administraties, voorbereiden van jaarrekeningen en fiscale aangiften onder begeleiding van een meer ervaren collega. Je vervult een belangrijke rol om de zaken achter de cijfers duidelijk te krijgen. Met een proactieve werkwijze stel jij het cliëntbelang centraal.

Wij kennen een open en informele sfeer die gericht is op een goede samenwerking tussen onze collega’s. Daarom is communicatie ook een belangrijk onderdeel van je werk.

DIT BEN JIJ
Je bent startend accountant of hebt al werkervaring opgedaan en ambieert een brede groei in je financiële kennis. Jij bent een efficiënte, harde werker. 
Als Assistant Accounting & Reporting herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Afgeronde HBO BE/ACC opleiding en bent studerend voor de AA-opleiding;
  • Startend tot 2 jaar werkervaring; 
  • Proactieve werkwijze waarbij cliëntbelang centraal staat;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
  • Je hebt een professioneel-kritische werkhouding en een inventief en ambitieus karakter;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
De potentie die in jou zit, willen we graag verder ontwikkelen. Je kunt bij RSM rekenen op de begeleiding die hoort bij een toekomstig professional. Want dat ben jij. Afhankelijk van de werkzaamheden ga je zelfstandig of in teamverband aan de slag. Hierbij houden we rekening met je opleiding, wensen en persoonlijkheid. Daarnaast ontvang je een marktconforme stagevergoeding en is ruimte om in dienst te treden bij goed tevredenheid vanuit beide partijen. 

Verder bieden wij:

  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Corona: Als nieuwe collega krijg jij voorrang om de eerste weken op kantoor ingewerkt te worden. Daarna is de mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor te werken. Zo word jij fysiek en online begeleid! 
  • Onboarding: Wij zorgen voor een goede start van jouw nieuwe job. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand jouw eerste werkdag. 

DIT ZIJN WIJ
RSM is een accountancy- en belastingadviesorganisatie en wereldwijd het zesde netwerk met ruim 820 kantoren in meer dan 120 landen en ruim 48.000 professionals. Met 560 professionals verdeeld over 10 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties.  Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Heaven Hogervorst

Telefoonnr. werk

06-82268873

E-mail werk

hhogervorst@rsmnl.nl

Interesse?

Meld je dan aan via de 'Solliciterenbutton' 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Financieel Adviseur, Noord-Holland