Teamleider Financiën

Gemeente Schagen is op zoek naar een

Teamleider Financiën
Salaris max. € 5.872,- bruto p.m.  / 36 uur pw


Wie ben jij?
Je bent een ervaren, mensgerichte teamleider bij wie het inrichten en verbeteren van processen in de genen zit. Je hebt naast een academisch werk- en denkniveau veel kennis van gemeente financiën en de relevante wet- en regelgeving hierover. Met jouw ervaring op financieel gebied weet jij een team van professionals te leiden. Onze organisatievisie past jou als een jas; je herkent je erin en je wordt enthousiast van het idee om ons te helpen deze visie waar te maken.

Als teamleider ben je gewend om het management en bestuur te adviseren. Daar ben je zeer stevig in, en tegelijkertijd heb je een uitstekend gevoel voor politieke verhoudingen en beschik je over organisatiesensitiviteit. Je staat voor het leveren van kwaliteit en resultaat én je bent als teamleider mensgericht en faciliterend ingesteld. Je bent van nature procesmanager waarbij je actief investeert in relaties met stakeholders. Bovendien ben je in staat om d.m.v. van coaching je team op een hoger professioneel vlak te brengen.

Je bent altijd op zoek naar kansen voor verbetering, dus ben je zelf ook benaderbaar en aanspreekbaar op je eigen gedrag en resultaten. Je vertaalt de politieke opgave naar een gezamenlijk, toekomstgericht kader waarbinnen de medewerkers van de teams hun professionele autonomie kunnen toepassen. Uiteraard ben je goed in staat om ook anderen op een effectieve manier aan te spreken. Samenwerken met andere teams voor een gemeenschappelijk doel is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast weet jij uitstekend anderen te inspireren, coachen, verbinden en motiveren.

Wat ga je in deze functie doen?
Bijdragen aan het geluk van onze inwoners is onze missie, bijdragen aan het werkgeluk van onze medewerkers hoort daar vanzelfsprekend bij. Daar ga je een belangrijke bijdrage in spelen. Als teamleider ben je een inspirerend voorbeeld voor de medewerkers van het taakveld Financiën en het taakveld Belastingen. Je stimuleert en faciliteert hen om zich individueel en als team verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de resultaten van de organisatie.

In het totaal werken er ruim 20 medewerkers bij het taakveld Financiën. Dit is onderverdeeld in de teams Financieel advies, Financiële administratie en Belastingen.

Als teamleider Financiën is de concerncontroller een waardevolle en belangrijke sparringpartner. Je gaat een belangrijke rol vervullen bij alle ontwikkelingen rondom de geautomatiseerde systemen van het team, zowel bij Financiën als Belastingen.

Wat bieden wij?
Een veelzijdig werkpakket waarin jouw werkgeluk ook ons belang is.
Je krijgt de ruimte om nieuwe inzichten en instrumenten te ontwikkelen in een vooruitstrevende gemeentelijke organisatie, die maximaal wil bijdragen aan het geluk van haar medewerkers en inwoners.

Wat betreft salaris bieden we max € 5.872,- (schaal 12) op basis van 36 uur.  Dit is exclusief 17,05% Individueel Keuzebudget waarmee je meer keuzevrijheid hebt over je geld. Je krijgt budget voor de aanschaf van een laptop en mobiel. In Schagen werken we plaats en tijdsonafhankelijk.

Omdat jouw werkgeluk belangrijk is, hebben we in Schagen aandacht voor jouw werkvermogen en investeren we ook graag in jouw ontwikkeling.

Ben je benieuwd hoe onze collega’s dat ervaren? Bekijk dan ons filmpje hierover.

Meer weten?
Voor vragen of meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marja Schornagel, Concernmanager Processen en Middelen. Je kunt haar bellen of appen via 06 18 29 62 49. Voor vragen of meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Mirelle Blom, HR adviseur werving & selectie. Je kunt haar bereiken via 06 34 08 40 64.

Een online assessment en het inwinnen van referenties kunnen deel uitmaken van de tweede ronde van de selectieprocedure. En natuurlijk kijken we op je social media wie jij bent 😉.

Interesse?
Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur jouw sollicitatie in voor 19 juni 2021. We horen graag van je! De eerste gespreksronde is gepland op vrijdag 25 juni 2021.

Wie zijn wij?
Een gezellige stadskern, schilderachtige dorpjes, groene polders, bloeiende bollenvelden en zo’n 18 kilometer duurzaam strand. Dat is gemeente Schagen! Aan de noordkant van de Randstad, met ademruimte en plezier. Als gemeente zijn we klein genoeg voor een informeel karakter en groot genoeg om jouw taken interessant te houden.

We zijn opbouwend en direct in onze mening. Onze lijnen zijn kort. Samen met onze inwoners werken we aan een sterke toekomst. Waar wonen, werken en recreëren één geheel zijn Onze missie is: “Alles wat wij doen en laten draagt bij aan het geluk van onze inwoners.“

Wil je weten hoe? Onze visie vind je verder op www.schagen.nl/organisatievisie
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Trefwoorden: Teamleider, Teammanager, Leidinggeven, Leidinggevende, Adviseur, Financieel Adviseur, Overheidsfinanciën, Overheid, Gemeente


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Belasting, 5-10 jaar, Consultancy, Gemeente, Financieel Adviseur, Financieel Manager, Noord-Holland, Overheid