HR- en Salarisconsultant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Incomme heeft voor haar locatie in Waalwijk een vacature voor een

HR- en Salarisconsultant


Vaar jij graag een innovatieve koers en wil je binnen een team van specialisten doorgroeien?

Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste consultant die opdrachtgevers in heel Nederland weet te voorzien van gedegen advies. Én zelf aan de slag gaat met software-implementaties op locatie bij de opdrachtgever.

Misschien werk je nu als salarisadministrateur en wil je meer dan er kan binnen jouw organisatie. Of werk je reeds een paar jaar als consultant en zoekt meer uitdaging. WELKOM BIJ INCOMME!

Over de functie van HR- en Salarisconsultant
Hoe kan een werkweek eruit zien voor een consultant bij Incomme? De ene dag houd je je bezig met een HR- en organisatieadviestraject voor een groot accountantskantoor. Morgen ga je verder met een procesoptimalisatieplan of je presenteert nieuwe HR-functionaliteit aan de directie van een bedrijf. Donderdag ben je gedetacheerd op de loonafdeling van een accountantskantoor. Naast het foutloos verwerken van de lonen, ben je in je hoofd al een lijstje aan het maken van dingen die beter kunnen bij deze klant. En vrijdag ga je verder met de implementatie bij een bedrijf dat overstapt van het ene naar het andere softwarepakket.

Dit is slechts een greep uit je werkzaamheden als consultant bij Incomme. En dit alles doen we vanuit de visie dat klanten zoveel mogelijk zelf moeten kunnen. Dit realiseert Incomme door gebruik te maken van de nieuwste ICT-oplossingen en door nauw samen te werken met toonaangevende ontwikkelaars van salaris-, HR- urenregistratie-, planningssystemen. En waar mogelijk koppelen we die systemen aan elkaar.

Je bedje is binnen Incomme niet gespreid. Je zorgt dus bijvoorbeeld zelf dat je kennis up-to-date blijft en dat je kennis tapt bij een van je collega’s als je ergens niet uit komt. De werkzaamheden zijn immers zo divers dat je echt niet overal een pasklaar antwoord op hebt. Gelukkig heb je zeer ervaren collega’s die altijd voor je klaarstaan, dus er is geen vraag die onbeantwoord blijft. En het kost nou eenmaal wat meer moeite om te werken bij een bedrijf dat 2 jaar voor wil lopen op de markt!

Wanneer mag je solliciteren?

 • Je hebt minstens 3 jaar werkervaring als salarisadministrateur of -consultant, het liefst bij een accountantskantoor of een vergelijkbaar bedrijf als Incomme.
 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en kunt dit aantonen middels een relevant diploma.
 • Je hebt een PDL-diploma, eventueel aangevuld met VPS.
 • Ervaring met meerdere HR- en salarissystemen heeft de voorkeur, maar minimaal met één van de volgende pakketten: AFAS, Exact, Loket.nl, Nmbrs® of Unit4 P&S.
 • Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en pakt aanwijzingen snel op.
 • Je bent flexibel inzetbaar in heel Nederland en beschikt over een rijbewijs.
 • Je zorgt ervoor dat je vakkennis en je kennis op het gebied van regelgeving up-to-date blijft.


Wat biedt Incomme jou?

 • Een uitdagende en afwisselende functie met veel vrijheid en bijbehorende verantwoordelijkheid.
 • Mogelijkheid om je te specialiseren door middel van cursussen en/of opleidingen binnen een groeiende organisatie.
 • In eerste instantie een jaarcontract. Zijn we blij met elkaar, dan krijg je daarna een contract voor onbepaalde tijd.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden: een auto, laptop en telefoon van de zaak (afhankelijk van je functieniveau), een goede pensioenregeling, vitaliteitsplan en leuke personeelsuitjes.
 • Een hecht team van collega’s die kennis met elkaar delen en waar je op kan bouwen.
 • Een salaris tussen de € 3000 en € 4000. Dit is afhankelijk van je ervaring natuurlijk.


Solliciteren op de functie van HR- en Salarisconsultant
Heb je interesse in deze vacature? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Laat je cv en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Een capaciteitentest maakt deel uit van de selectieprocedure.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Trefwoorden: Salarisadministrateur, Salarisconsultant, HR Consultant, HR Adviseur, vacature Waalwijk


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Bedrijfsadviseur, Financiele dienstverlening, Salaris Administratie, Financieel Adviseur, Noord-Brabant