Junior PMO

Ben jij het organisatietalent met een proactieve houding die het leuk vindt om projecten tot in de details te verzorgen? Lees dan verder!

DIT GA JIJ DOEN
In deze functie ben je ondersteunend aan het Financiële Due Dilligence team van RSM. Binnen het team wordt hard gewerkt en snel geschakeld. Jij bent als Junior PMO verantwoordelijk voor de hele backoffice van de binnenkomende en lopende projecten. Je coördineert en organiseert zodat deadlines behaald worden.
Je werkzaamheden variëren van klantenregistratie, het opstellen van opdrachtbevestigingen tot het sturen van de laatste factuur. Is het project afgerond? Dan ben jij degene die dit bekend zal maken via in- en externe kanalen als LinkedIn, Mena.nl en ons intranet. Daarnaast zorg jij met veel enthousiasme voor de juiste sfeer in het team!

DIT BEN JIJ
Jij bent iemand die situaties vooraf in kaart heeft en graag beweegt binnen een teamverband. Jij weet door jouw teamgeest mensen op een positieve manier te enthousiasmeren. Als Junior PMO herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Afgeronde opleiding op HBO/WO niveau;
 • Minimaal 2-3 jaar relevante werkervaring in het uitvoeren en ondersteunen van projecten;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vereist;
 • Initiatiefrijk, accuraat en stressbestendig;
 • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren;
 • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
 • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je uitgebreide arbeidsvoorwaarden, waaronder:

 • Een uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket:  Je ontvangt een individueel keuzebudget, welke je in kan zetten om bijvoorbeeld extra vakantiedagen bij te kopen.
 • Een goede pensioenregeling
 • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
 • Mogelijkheid tot parttime werken: We hebben verschillende verlofregelingen, waaronder ouderschapsverlof en de mogelijkheid tot parttime werken.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 820 kantoren in meer dan 120 landen en ruim 48.000  professionals. Met 560 professionals verdeeld over 10 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Jasper Rutgers

Telefoonnr. werk

06 - 46 33 27 54

E-mail werk

jrutgers@rsmnl.nl

Interesse?

Meld je dan aan via de 'Solliciterenbutton' 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, 5-10 jaar, Betalingen, Financiele dienstverlening, Randstad, Project Controller