Market Intelligence Analyst

Wil jij bijdragen aan de ontwikkeling en groei van RSM op het gebied van market intelligence? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DIT GA JIJ DOEN
In de rol van Market Intelligence Analyst ondersteun je de partnergroep en ons Marketing & Communicatie team. Jouw werkzaamheden vinden voor nu plaats vanuit jouw thuiskantoor en bestaan met name uit het opstellen van sector- en bedrijfsanalyses, het signaleren van trends en rapporteren van relevante bevindingen ten behoeve van het jaarplan voor RSM in iedere service line. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leveren van de juiste market intelligence die de organisatie verder brengt in het targeten van suspects, benaderen van prospects, ondersteunen van klanten en het opzetten van nieuwe dienstverleningen. Gedurende deze werkzaamheden is communicatie een belangrijk onderdeel van je werk. 

DIT BEN JIJ
Je hebt al werkervaring opgedaan op het gebied van market intelligence en bent een expert op het gebied van tools, zoals: Power BI, Excel en PowerPoint. Je bent iemand die een actieve rol neemt en jouw analytisch vermogen op de juiste manier weet in te zetten. Veder herken je jezelf in het volgende profiel: 

  • Afgeronde WO opleiding in de richting van Bedrijfseconomie, IT Business Management;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring; 
  • Klantgerichte focus met business sense; 
  • Je bent nieuwsgierig en in staat om jouw visie op de juiste manier over te brengen richting de stakeholders;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Corona: Als nieuwe collega krijg jij voorrang om de eerste weken op kantoor ingewerkt te worden. Daarna is de mogelijkheid om zowel thuis als op kantoor te werken. Zo word jij fysiek en online begeleid! 
  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Onboarding: Wij zorgen voor een goede start van jouw nieuwe baan bij RSM. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand aan jouw eerste werkdag. 

DIT ZIJN WIJ
RSM is een accountancy- en belastingadviesorganisatie en wereldwijd het zesde netwerk met ruim 820 kantoren in meer dan 120 landen en ruim 48.000 professionals. Met 560 professionals verdeeld over 10 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties.  Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Jasper Rutgers

Telefoonnr. werk

06 - 46 33 27 54

E-mail werk

jrutgers@rsmnl.nl

Interesse?

Meld je dan aan via de 'Solliciterenbutton' 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, 3-5 jaar, 5-10 jaar, Consultancy, Financiele dienstverlening, Business analist, Randstad, Noord-Holland, Risk Analist