Tax Consultant Transfer Pricing

Wil jij bijdragen aan successen van diverse ondernemers samen met enthousiaste collega’s? Dan zijn wij op zoek naar jou!

DIT GA JIJ DOEN
Je bedient een brede cliëntenkring en werkt in een jong, dynamisch en sterk groeiend team met een echte hands-on mentaliteit. Je bent betrokken bij transfer pricing projecten van het begin tot het eind. Dit maakt dat je snel kunt groeien in het opdoen van kennis en werkervaring. Je ontvangt actieve coaching van ervaren transfer pricing professionals. Jouw werkzaamheden en taken zijn zeer divers en bestaan onder meer uit het assisteren bij interviews met klanten op locatie (in binnen en buitenland), voorbereiden van correspondentie en bijwonen van discussies met het APA team van de belastingdienst. Daarnaast assisteer je bij advisering over transfer pricing risico’s, bijvoorbeeld in due diligence opdrachten onderhoud je  contacten met cliënten en gezamenlijk uitvoeren van grotere internationale transfer pricing projecten.

DIT BEN JIJ
Jij bent een ambitieuze professional die houdt van uitdagingen en werken in teamverband.  Als Tax Consultant Transfer Pricing herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Afgeronde fiscale of economische opleiding op universitair niveau; 
  • Minimaal 1-2 jaar aan relevante transfer pricing werkervaring;
  • Nederlands is jouw moedertaal en je beschikt over een gezonde hoeveelheid transfer pricing kennis en interesse;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden in uiteenlopende situaties, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Een goede studieregeling: Wij vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom bieden wij een goede studieregeling en de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen en soft skills-trainingen.
  • Young RSM: Leer collega’s van jouw vestiging en andere vestigingen persoonlijk kennen en doe mee met leuke activiteiten met Young RSM.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 820 kantoren in meer dan 120 landen en ruim 48.000  professionals. Met 560 professionals verdeeld over 10 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Voor meer informatie over RSM, klik hier

JIJ X WIJ
Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Jasper Rutgers

Telefoonnr. werk

06 - 46 33 27 54

E-mail werk

jrutgers@rsmnl.nl

Interesse?

Meld je dan aan via de 'Solliciterenbutton' 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Bedrijfsadviseur, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Randstad