Junior Assistant Accountant AA

Schakel jij mee in een snel groeiende onderneming en heb jij een passie voor Accountancy? Dan zoeken wij jou! 

DIT GA JIJ DOEN
Als Junior Assistant Accountant AA word je onderdeel van een enthousiast en energiek team. Het is een uitdagende functie met een diversiteit aan taken. Zo krijg je in deze functie te maken met afwisselende accountantswerkzaamheden. Jouw werkzaamheden vinden nu voornamelijk plaats vanuit jouw RSM thuiskantoor en bestaan uit het verzorgen van administraties, voorbereiden van jaarrekeningen en fiscale aangiften onder begeleiding van een meer ervaren collega.Je vervult een belangrijke rol om de zaken achter de cijfers duidelijk te krijgen. Met een proactieve werkwijze stel jij het cliëntbelang centraal.
Wij kennen een open en informele sfeer die gericht is op een goede samenwerking tussen onze collega’s. Daarom is communicatie ook een belangrijk onderdeel van je werk.

DIT BEN JIJ
Jij bent nauwkeurig en hebt oog voor de kwaliteit van de uitvoering van de werkzaamheden.
Als Junior Assistant Accountant AA herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Afgeronde HBO BE/ACC opleiding;
  • Servicegerichte instelling, gevoel voor cijfers en een kritisch houding;
  • Analytisch, inventief en ambitieus karakter en;
  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’; 
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en je bent maatschappelijk betrokken. 

DIT BIEDEN WIJ
Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede werk-privé balans: Natuurlijk werken we hard, maar werken is niet het enige wat we belangrijk vinden. Samen werken we aan een goede werk-privé balans.
  • Een goede studieregeling: Wij vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom bieden wij een goede studieregeling en de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen en soft skills-trainingen.
  • Young RSM: Leer collega’s van jouw vestiging en andere vestigingen persoonlijk kennen en doe mee met leuke activiteiten met Young RSM.

DIT ZIJN WIJ
RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 820 kantoren in meer dan 120 landen en ruim 48.000  professionals. Met 560 professionals verdeeld over 10 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand WhatsApp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon

Jasper Rutgers

Telefoonnr. werk

06 - 46 33 27 54

E-mail werk

jrutgers@rsmnl.nl

Interesse?

Meld je dan aan via de 'Solliciterenbutton' 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Belasting, Consultancy, Financiele dienstverlening, Noord-Holland, Junior Assistent Accountant