Business Controller

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Business Controller
Naarden

Aansturen én met de voeten in de klei
Omdat Yellowtail snel groeit, zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons Finance & Control-team. Bij groeien hoort ook de verdere professionalisering van onze finance afdeling. Op dit moment vinden enkele processen decentraal plaats en worden veel processen ondersteund door de consulting organisatie en staff-leden. Yellowtail zelf bestaat uit meerdere B.V.'s in Nederland en Zuid-Afrika en rapporteert aan meerdere aandeelhouders waaronder het moederbedrijf Conclusion. Dit alles brengt de nodige dynamiek met zich mee. Bij de beoogde groei en uitbreiding is deze versnipperde verantwoordelijk geen houdbaar model en daar willen we verandering in aanbrengen. Wij zijn daarom op zoek naar een Business Controller die het overzicht houdt en aanstuurt, maar die ook actief taken in de finance & control oppakt.

Durf jij de uitdaging aan?

Centrale rol
Als Business Controller bij Yellowtail krijg je echt een centrale rol. Je bent in de lead van het hele facturatieproces: van contractmanagement tot het verzorgen van facturen in samenwerking met de projectmanagers. Bij jou is het hele proces in goede handen; iedereen schrijft zijn/haar uren correct en op tijd en je stuurt projectmanagers aan op het uitnutten van budgetten. Daarnaast speel je, samen met de Managing Director, een belangrijke rol in de performance aansturing van de verschillende B.V.’s en afdelingen van Yellowtail. Het opzetten, structureren en monitoren van de budgetten en KPI’s maakt onderdeel uit van het takenpakket. Tevens bereid je de (maandelijkse) rapportages goed voor en stuur je jouw Finance & Control-collega’s aan. Denk hier aan de interne rapportages voor de afdelingen, b.v.’s, directie en aandeelhouders. In het team finance help je ook mee met het debiteuren en crediteurenbeheer.

In jouw rol als Business Controller word je aangestuurd door de Managing Director die verantwoordelijk is voor Finance binnen Yellowtail.

Voor wat, hoort wat
Inhoudelijk en zelfstandig werk, erkenning van je talenten en een goede balans tussen werk en privé. Bepaal zelf jouw werktijden, zowel op kantoor als vanuit huis. Sommige werkgevers zeggen het, bij Yellowtail kun je erop rekenen. Bij deze vacature hoort ook:

 • Een goed salaris.
 • Reiskostenvergoeding.
 • In-house trainingen & cursussen en een persoonlijk ontwikkelingsbudget.
 • MacBook Pro en telefoon met abonnement.
 • Pensioenregeling en collectieve verzekeringen.
 • Thuiswerkregeling.
 • Tal van activiteiten, zoals FIFA-toernooien, Ladies Dinners, Heel Yellowtail Bakt, vrijdagmiddagborrels en wintersport.


Het startpunt
Ga jij als Business Controller bij Yellowtail het verschil maken? Heb jij zin in deze uitdaging? Dan moet je volgens ons zoveel als mogelijk voldoen aan het onderstaande profiel:

 • Een bachelordiploma in Bedrijfseconomie, Finance & Control of andere relevante studies.
 • Een masterdiploma in Finance is een flinke pre.
 • 3 tot 6 jaar ervaring als Business Controller of Financieel Consultant.
 • Aanwijsbare ervaring met het uitvoeren van projectadministratie, (maand)rapportages, debiteuren & crediteurenbeheer en budgettering.
 • Ervaring met AFAS is een pre.


Interesse? Stuur jouw cv en motivatiebrief naar koverzee@yellowtail.nl! Kijk ook op de website voor meer informatie.

Acquisitie stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, Corporate Finance, Utrecht, Business Controller, Financiele Administratie, ICT/Communicatie/Media, Financial Controller, Noord-Holland