Financieel Adviseur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 27-05-2021 om 09:00 uur) In de rol van Financieel Adviseur adviseer en ondersteun je het lijnmanagement bij de uitvoering en implementatie van P&C instrumenten, financiële vraagstukken en processen.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum: 01-07-2021
Einddatum: 31-12-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 32-36
Sluitingsdatum: 27-05-2021 om 09:00 uur

 

De Omgevingsdienst Brabant Noord draagt met kwalitatief hoogwaardige uitvoering van VTH-taken en het adviseren van het openbaar bestuur bij aan een veilige, gezonde en duurzame leefomgeving voor burger en bedrijven in Brabant Noord. Binnen Bedrijfsvoering zoekt de ODBN een Financieel Adviseur.

Wat ga je bij ons doen?
In de rol van Financieel Adviseur adviseer en ondersteun je het lijnmanagement bij de uitvoering en implementatie van P&C instrumenten, financiële vraagstukken en processen. Je bewaakt en bevordert dan ook de samenhang met betrekking tot de toepassing van instrumenten op meerdere financiële gebieden. Je ontwikkelt daarnaast beleid en beheersinstrumenten. Tot slot toets je voorstellen op rechtmatigheid en doelmatigheid en verstrek je hierover financiële informatie. Je hebt ervaring met gemeentelijke en provinciale opdrachtverstrekking en verantwoording op het gebied van VTH-taken. Aan de directeur Bedrijfsvoering wordt hiërarchisch verantwoording afgelegd.

Extra informatie

  • Toelichting op rooster: Startdatum is uiterlijk 1 juli 2021 en 32 uur per week is bespreekbaar. Bij voorkeur ben je eerder in juni 2021 beschikbaar i.v.m. een warme overdracht. Dit mag voor de maand juni ook minder uren zijn dan de gevraagde 36 uur.
  • Optie tot verlenging: 8 x 6 maanden.


Functie-eisen

 

  • Minimaal een relevante afgeronde HBO bachelor diploma;
  • Minimaal 5 jaar ervaring met het werken als Financieel Adviseur binnen de overheid, opgedaan in de afgelopen 7 jaar;
  • Kennis van regelgeving: Aantoonbaar expert op het gebied van Besluit Begroting en Verantwoording;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de P&C cyclus opgedaan in de afgelopen 5 jaar;
  • In de afgelopen 5 jaar werkervaring opgedaan met Administratieve Organisatie en Interne Controle (AO/IC);
  • Ervaring in het begeleiden van de jaarrekeningcontrole/interim controle en het daaropvolgende bestuurlijke traject.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Detachering, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, Financiele Administratie, Noord-Brabant, Overheid