Business Controller – Sociaal Domein

Ben jij de sterke businesspartner die steeds op zoek is naar het verhaal achter de cijfers? Wil jij je verder ontwikkelen als Business Controller onder een ervaren Finance Manager? Ben jij in staat om het hoger management en bestuur te adviseren én zie jij het signaleren van risico’s en kansen in de (financiële) bedrijfsvoering als een uitdaging? Lees dan snel verder!

Santé Partners, de vooruitstrevende zorgorganisatie waarvoor kwaliteit voor zorg voorop staat, is per direct op zoek naar een:

Business Controller – Sociaal Domein
Standplaats: Tiel, 40 uur per week

Als Business Controller ben je verantwoordelijk voor het adviseren van het management en bestuur aangaande de bedrijfseconomische resultaten binnen de aandachtsgebieden Wmo, AMW en Jeugd. Het ondersteunen van het management bij de ontwikkeling van business cases en het uitzetten van een strategische koers is tevens een essentieel onderdeel van jouw functie.

Je bent onderdeel van de afdeling Control en administraties, bestaande uit de units Control, financiële administratie, salarisadministratie en cliënten & productregistratie. De unit control bestaat uit zes (business) controllers en wordt aangestuurd door de manager Control & administraties.

Resultaatgebieden:
Analyseren:

 • Je verricht onderzoek naar exploitatiegegevens per team, gemeente en per product.
 • Je bent verantwoordelijk voor de analyse van effecten van genomen maatregelen ten aanzien van exploitatie en rapporteert hierover het klein MT (Sociaal Domein) en aan het bestuur.


Adviseren:

 • Je adviseert op basis van continue monitoring en beoordeling van de externe ontwikkelingen met betrekking tot de bedrijfseconomische aangelegenheden.
 • Je treedt op als projectleider bij projecten en veranderingsprocessen.
 • Je voert namens de organisatie overleg met zorgverzekeraars en gemeenten.
 • Je adviseert en ondersteunt bij inkoopprocessen, aanbestedingsprocessen en diverse beleidsvoorstellen.


Planning & Control:

 • Je draagt zorg voor (onderdelen van) de begroting en begeleidt het begrotingsproces.
 • Je draagt zorg voor heldere rapportage, analyse en advies over de realisatie in relatie tot de begroting.
 • Je onderhandelt met verantwoordelijke managers over de inhoud en verantwoording van de cijfers (planning, begroting, budget en verantwoording).
 • Je adviseert en ondersteunt bij het opstellen van een meerjarenbegroting (m.b.t. de eigen financieringsstroom Wmo/AMW/jeugd).


Jouw profiel

 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van bedrijfseconomie, accountancy en/of controlling.
 • Minimaal twee tot vijf jaar relevante werkervaring als controller binnen het Sociaal Domein is een harde eis.
 • Kennis van (veranderingen en ontwikkelingen in) de organisatie, besturing, wet- en regelgeving en financiering in de gezondheidszorg (o.a. gemeente).
 • Je beschik over sterke communicatieve vaardigheden en bent doortastend.
 • Je bent een teamplayer die tevens in staat is zelfstandig te kunnen werken.


Organisatie
STMR en Vitras hebben per 1 januari 2018 de handen ineen geslagen als Santé Partners. Zij bieden zorg-, hulp- en dienstverlening onder de bekende en vertrouwde merken STMR en Vitras. Santé Partners biedt in een groot werkgebied ondersteuning aan inwoners binnen het Sociaal Domein. Naast sociaal werk en thuisbegeleiding, verzorgen zij in Rivierenland ook de jeugdgezondheidszorg van 0 tot 4 jaar. Een dynamische omgeving die volop in ontwikkeling is!

Aanbod
Santé Partners biedt veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontwikkeling. Als medewerker kun je gebruik maken van een breed aanbod aan opleidingen, interne bijscholingen en vakinhoudelijke trainingen. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT. De functie is ingeschaald in FWG 65 (max. € 5.200,- per maand).

Solliciteren
Ben jij die Business Partner die in staat is de vertaalslag te maken van problemen in de business naar pragmatische en structurele oplossingen? Solliciteer dan nu via het online sollicitatieformulier!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, 1-3 jaar, € 2.000 - € 3.000, HBO, 3-5 jaar, € 3.000 - € 5.000, Controlling, Business Controller, Gezondheidszorg/Welzijn, Gelderland, Noord-Brabant, Overheid