Salarisadviseur

Salarisadviseur

“Nooit een saai moment bij Alfa! Inspirerende collega’s en de dynamiek van het vak maken het mogelijk je in de breedte én in de diepte te ontwikkelen”, aldus Erik Bos, senior personeelsadviseur bij Alfa Salaris en Personeel

Vacature Salarisadviseur in Raamsdonksveer

Ben jij een besluitvaardig en daadkrachtig persoon en zoek jij graag de samenwerking met collega’s? Wil jij jouw adviesvaardigheden inzetten om onze klanten optimaal van dienst te zijn? Dan is Alfa Salaris en Personeel Zuid in Raamsdonkveer op zoek naar jou! Wij zoeken ter uitbreiding van ons team namelijk twee nieuwe salarisadviseurs!

Adviserend vermogen, enthousiast en een verbinder

Je komt te werken in een dynamische omgeving met ad-hoc dienstverlening op het gebied van salaris en personeel. Het is belangrijk dat je snel kunt schakelen met collega’s om een korte doorlooptijd van opdrachten te bewerkstelligen. Als initiatiefrijke adviseur help je klanten én ben je in staat zelfstandig complexe salarisverwerkingen uit te voeren. In deze rol ben je nauw betrokken bij proces- en productontwikkeling en houd je trends en ontwikkelingen in de gaten. Daarnaast ben je bezig met het invoeren en verwerken van gegevens van externe partijen.

Ons landelijke cluster Salaris en Personeel telt rond de 100 medewerkers. Je komt te werken in het salaris- en personeelsteam in Raamsdonksveer. Je werkt samen met collega-salarisadministrateurs, salarisadviseurs, personeelsadviseurs en de collega’s van het cluster Accountancy.

Wat heb je nodig om in deze functie succesvol te zijn?

- Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur aangevuld met VPS.
- Je hebt minimaal drie jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
- Je bent kritisch, neemt graag zelf initiatief en werkt accuraat.
- Je pakt op een natuurlijke wijze de rol als verbinder vaak op.  
- Je hebt kennis van loonheffingen en sociale verzekeringen.
- Je bent vaardig met MS office en bekend met diverse softwarepakketten, bij voorkeur met Loket.
- Het is een pré als je beschikt over recente kennis van en ervaring met de transportsector en/of de agrarische sector en de wet- en regelgeving op (één van) deze terrein(en).

Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Lisette Geurts (Teamleider procesteam Midden/Zuid Salaris en Personeel) op 088 2531504 of Tim Baakman (HRM-adviseur) op 088 2531027. Solliciteren op deze vacature kan tot 1 juni 2021 via de solliciteren button.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, 5-10 jaar, Controlling, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Financial Controller, Noord-Brabant