Salarisadministrateur Sneek (medior)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Salarisadministrateur Sneek (medior)

“Nooit een saai moment bij Alfa! Inspirerende collega’s en de dynamiek van het vak maken het mogelijk je in de breedte én in de diepte te ontwikkelen”, aldus Erik Bos, senior personeelsadviseur bij Alfa Salaris en Personeel

Vacature salarisadministrateur (medior) in Sneek

Heb jij minimaal drie jaar werkervaring als salarisadministrateur (bij voorkeur binnen de Accountancy), ben je een besluitvaardig en daadkrachtig persoon en zoek jij graag de samenwerking met collega’s? vind je het leuk om zowel collega’s als klanten te ondersteunen bij het adviseren van salaris specifieke vraagstukken? Dan is Alfa Sneek op zoek naar jou!

Administratie en advies

Jouw takenpakket bestaat uit het maken van salarisberekeningen voor klanten, het opstellen van loon- en pensioenaangiften, het beheren van personele verzekeringen, het verwerken van personeelsmutaties en werkzaamheden met betrekking tot ziekteverzuim bij klanten. Tevens ben je gesprekspartner voor klanten en adviseer je hen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, sociale zekerheid en loontechnische of arbeidsrechtelijke zaken. Je bent een enthousiast persoon die initiatieven toont, nauwkeurig werkt en beschikt over goede communicatieve- en adviesvaardigheden.

Onze landelijke salaris- en personeelsafdeling telt in totaal ruim 100 collega’s. Je komt te werken in het groeiende salaris- en personeelsteam van Sneek. Momenteel werken vanuit dit team 3 personeelsadviseurs en 1 salarisadministrateur. Ook werkt het team van Sneek intensief samen met de 18 collega’s van het salaris- en personeelsteam van Klazienaveen, vanuit beide kantoren samen wordt de hele regio Noord bediend.

Wat heb je nodig om in deze functie succesvol te zijn?

- Je hebt HBO werk- en denkniveau
- Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol (bij voorkeur voor diverse klanten)
- Je bent in het bezit van je PDL-diploma
- Je bent kritisch, proactief en werkt accuraat
- Je bent vaardig met ICT software

Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Paul Hoekstra (Teamleider SnP Noord) op 088 2532268 of Freke Boersma (personeelsadviseur Sneek) op 088 2533364. Solliciteren op deze vacature kan tot 1 juni 2021 via de solliciteren button.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, 5-10 jaar, Betalingen, Controlling, Financiele dienstverlening, Friesland, Financial Controller