Assistent accountant

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Heb jij al enkele jaren ervaring en ben je op zoek naar een tweede of derde baan als assistent accountant agrarisch? Dan is je nieuwe baan misschien wel dichterbij dan je denkt.

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als assistent accountant agrarisch betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie met een persoonlijke, betrokken werksfeer. De decentrale organisatie zorgt er voor dat je veel verantwoordelijkheid krijgt. Het is aan jou om te laten zien dat je deze verantwoordelijkheid kan en wil dragen. Voor deze vacature zoeken wij een collega die zelfstandig jaarrekeningen kan samenstellen en op langere termijn de verantwoordelijkheid gaat dragen voor een eigen klantenportefeuille.

Jij maakt het verschil

In de agrarische sector kun je als assistent accountant het verschil maken. Zo stel je zelf de jaarrekening, balans en winst- en verliesrekening op en je bent goed in het signaleren van klantspecifieke aandachtspunten. Bij onvolledigheden in de financiële administratie van de klant, ben jij degene die contact zoekt met de ondernemer en hem de juiste vragen stelt.

Onze vestiging in Raamsdonksveer telt in totaal 46 collega’s. Je komt te werken in het agro-team, bestaand uit drie assistent accountants en drie klantbeheerders. Binnen dit team ontvang je goede begeleiding en is er ruimte voor vaktechnisch overleg. Uiteindelijk hebben we als team één gemeenschappelijk doel: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten. Klik op onderstaande video om kennis te maken met jouw toekomstige collega's:

Wat heb jij nodig om deze functie succesvol vorm te geven?

- Minimaal drie tot vijf jaar werkervaring in soortgelijke functie.
- Hbo-diploma in de richting accountancy, bedrijfseconomie of agrarische bedrijfskunde.
- Je bent kritisch, neemt graag zelf initiatieven en werkt accuraat.
- Motivatie om door te groeien tot accountant.

Groeien bij Alfa is...

…de ruimte krijgen om je arbeidsvoorwaarden af te stemmen op jouw persoonlijke levensstijl. Naast een goed salaris en 25 vakantiedagen krijg je een individueel keuzebudget waarmee je zelf bepaalt welke arbeidsvoorwaarden jij belangrijk vindt, afgestemd op jouw situatie. Dit budget kan je bijvoorbeeld inzetten voor meer salaris, aankopen van extra vakantiedagen of eindejaarsuitkering.

…de unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Door te investeren in certificaten van aandelen deel je mee in de resultaten van onze organisatie.

…werken in een mensgerichte en groeiende organisatie waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf -zowel vaktechnisch als persoonlijk- optimaal te ontwikkelen. Onze eigen Alfa-academie biedt diverse trainingen en opleidingsprogramma’s, afgestemd op jouw behoeften en ambities.

Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Tim Baakman (HRM-adviseur) via 088-2531027.

Solliciteren op deze vacature kan tot 31 mei 2021.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, 1-3 jaar, Audit, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Noord-Brabant