Assistent accountant

Sta jij dichtbij jezelf en ben je op zoek naar een baan als assistent accountant? Dan is je nieuwe baan misschien wel dichterbij dan je denkt.

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als assistent accountant betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie met een persoonlijke, betrokken werksfeer. De decentrale organisatie zorgt er voor dat je al vroeg de kans krijgt om verantwoordelijkheid te nemen. Het is aan jou om te laten zien dat je deze verantwoordelijkheid kan en wil dragen. Voor deze vacature zoeken wij een collega die beseft dat veel leren gepaard gaat met hard werken.

Jij maakt het verschil

Als assistent accountant trek je in teamverband op om klanten optimaal te bedienen. Die klanten opereren in de MKB-sector. In deze sector kun je als assistent-accountant het verschil maken. Het wordt jouw taak om het cijfermatige gedeelte optimaal te verzorgen. Hierbij maak je gebruik van moderne IT-oplossingen waarmee je cijfers middels een dashboard analyseert en adviespunten voor onze klanten signaleert. Je stelt daarnaast, na verloop van tijd, zelf de jaarrekening, balans en winst- en verliesrekening op en bent goed in het signaleren van klantspecifieke aandachtspunten.

Ons kantoor in Heerhugowaard telt 33 collega’s. Je komt te werken in het MKB-team, bestaande uit drie assistent accountants en een klantbeheerder. Je weet op een goede wijze gebruik te maken van de kwaliteiten van je collega’s en je levert een positieve bijdrage aan het team.

Wat heb jij nodig om deze functie succesvol vorm te geven?

- HBO diploma Accountancy.
- Je bent gemotiveerd om de AA-titel te behalen.
- Je hebt een klantgerichte instelling.
- Je hebt affiniteit met ICT.
- Je ziet de noodzaak en uitdaging in het digitaliseren van administraties van klanten.
- Je bent kritisch, ambitieus, neemt graag zelf initiatieven en werkt accuraat.

Groeien bij Alfa is...

…de ruimte krijgen om je arbeidsvoorwaarden af te stemmen op jouw persoonlijke levensstijl. Naast een goed salaris en 25 vakantiedagen krijg je een individueel keuzebudget waarmee je zelf bepaalt welke arbeidsvoorwaarden jij belangrijk vindt, afgestemd op jouw situatie. Dit budget kan je bijvoorbeeld inzetten voor meer salaris, aankopen van extra vakantiedagen of eindejaarsuitkering.

…de unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Door te investeren in certificaten van aandelen deel je mee in de resultaten van onze organisatie.

…werken in een mensgerichte en groeiende organisatie waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf -zowel vaktechnisch als persoonlijk- optimaal te ontwikkelen. Onze eigen Alfa-academie biedt diverse trainingen en opleidingsprogramma’s, afgestemd op jouw behoeften en ambities.

Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Tim Baakman (HRM-adviseur) via 088-2531027.

Solliciteren op deze vacature kan tot 31 mei 2021.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Accountant, 1-3 jaar, Audit, HBO, Assistent Accountant, Noord-Holland