Assistent accountant

Wil je als assistent accountant écht iets betekenen voor ondernemers en woon je in de buurt van Barneveld? Dan is Alfa op zoek naar jou!

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als assistent accountant betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou daarentegen de mogelijkheid zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Zo ben je niet alleen voor de organisatie, maar ook voor jezelf aan de slag. Hoe mooi is dat?

Wat verwachten we van je?

Als assistent accountant kun je het verschil maken. Het wordt jouw taak om het cijfermatige gedeelte optimaal te verzorgen. Hierbij maak je gebruik van moderne IT-oplossingen waarmee je cijfers middels een dashboard analyseert en adviespunten voor onze klanten signaleert. Jouw kennis en deskundigheid maakt dat je klantspecifieke aandachtspunten signaleert en deze onder de aandacht brengt.

Als assistent accountant voer je de volgende werkzaamheden uit:
- Je stelt zelfstandig jaarrekeningen samen met de daarbij behorende aangiftes;
- Je onderhoudt contact met de klant bij onvolledigheden en vragen in de financiële administratie;
- Je biedt ondersteuning aan de klantbeheerders en adviseurs bij adviesvraagstukken;
- Je houdt je bezig met de actuele cijfers.

Maar dit doe je niet alleen! Als assistent accountant werk je samen in een team van gezellige en ambitieuze assistent accountants, klantbeheerders én adviseurs waarbij de sfeer open, informeel en betrokken is. Je weet op een goede wijze gebruik te maken van de kwaliteiten van je collega’s en je levert een positieve bijdrage aan het team. Uiteindelijk hebben we als team één gemeenschappelijk doel: duurzaam waarde creëren voor onze klanten.

Wat heb jij nodig om deze functie succesvol vorm te geven?

- Diploma HBO Accountancy.
- Je bent kritisch, ambitieus, neemt graag zelf initiatieven en werkt accuraat.
- Je beschikt over commercieel inzicht en gaat klantgericht te werk.
- Je bent woonachtig in de omgeving van Barneveld (<35km).

Groeien bij Alfa is...

…de ruimte krijgen om je arbeidsvoorwaarden af te stemmen op jouw persoonlijke levensstijl. Naast een goed salaris en 25 vakantiedagen krijg je een individueel keuzebudget waarmee je zelf bepaalt welke arbeidsvoorwaarden jij belangrijk vindt, afgestemd op jouw situatie. Dit budget kan je bijvoorbeeld inzetten voor meer salaris, aankopen van extra vakantiedagen of eindejaarsuitkering.

…de unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Door te investeren in certificaten van aandelen deel je mee in de resultaten van onze organisatie.

…werken in een mensgerichte en groeiende organisatie waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf -zowel vaktechnisch als persoonlijk- optimaal te ontwikkelen. Onze eigen Alfa-academie biedt diverse trainingen en opleidingsprogramma’s, afgestemd op jouw behoeften en ambities.

Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Jacqueline Westeneng via 088-2531416 of jwesteneng@alfa.nl.

Solliciteren op deze vacature kan tot 31 mei 2021.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, Accountant, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, Audit, HBO, Belasting, Assistent Accountant, Financiele dienstverlening, Utrecht, Gelderland