Senior assistent accountant

Ben jij gek op cijfers én ICT? Heb jij ervaring als assistent accountant en sta jij open voor de volgende stap in jouw carrière? Vind je het gaaf om je klant mee op reis te nemen? Vind je het belangrijk dat je, naast je klanten, ook zelf groeit én blijft groeien naar de toekomst toe? Dat komt goed uit, want dan zijn we op zoek naar jou!

Best of both worlds

Als senior assistent accountant houd je je bezig met het samenstellen van jaarrekeningen van grotere structuren. Met jouw kennis, ervaring én klantgerichte instelling ben jij een ware sparringpartner voor onze klanten, die als geen ander in staat is om de wensen en behoeften van de klant om te zetten naar de beste oplossingen. Door optimaal gebruik te maken van IT-mogelijkheden zorg je ervoor dat wij de administratieve processen niet alleen makkelijker, maar ook leuker voor de klant maken en vergroot je het inzicht in zijn of haar dagelijkse bedrijfsvoering. Je neemt de klant mee op reis in dit proces. Maar ook je collega’s worden in die reis niet vergeten; die enthousiasmeer je, train je en begeleid je waar nodig.

Uiteraard krijg je de kans om door te groeien. Bijvoorbeeld naar de functie van klantbeheerder, waar je verantwoordelijk bent voor een eigen klantbestand. Maar ook middels deelname aan onze opleiding Persoonlijk Leiderschap. Daarin sta jij als persoon centraal in het speelveld van professionaliteit, loopbaan, adviseur en klant.

Wat heb jij nodig om deze functie succesvol vorm te geven?

- Relevante ervaring;
- Je bent een teamplayer;
- Je kunt actief luisteren en weet de juiste vragen te stellen;
- Lef en durf om de ondernemer uit te dagen, maar ook je collega’s;
- Een diploma HBO en/of WO Accountancy;
- Jij hebt bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.

Het betreft een functie van 24-40 uur.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Accountant, 1-3 jaar, Parttime, Audit, HBO, 3-5 jaar, Belasting, Assistent Accountant, Zuid-Holland