Assistent accountant

In verband met de doorgroei van collega's zijn wij per direct op zoek naar jou! Heb jij ervaring als assistent accountant en sta jij open voor de volgende stap in jouw carrière? Ben jij op zoek naar een organisatie waarbij jij genoeg vrijheid en verantwoordelijkheden krijgt? En wil jij kunnen zeggen dat jij mede-eigenaar bent van een accountantsorganisatie? Dat komt goed uit want bij Alfa in Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren assistent accountant die ons team komt versterken!

Wat ga jij doen als ervaren assistent accountant MKB?

Als ervaren assistent accountant werk je samen met een team van collega’s om ondernemers inzicht te geven in financiële cijfers. Met jouw kennis, ervaring én klantgerichte instelling ben jij een ware sparringpartner, die wensen en behoeften van de klant weet om te zetten naar de beste oplossingen. Door gebruik te maken van IT-oplossingen zorg je ervoor dat wij de administratieve processen niet alleen makkelijker maar ook leuker voor de klant kunnen maken.

Als ervaren assistent accountant verzorg je fiscale aangiftes en je stel je de jaarrekeningen samen van met name de grotere ondernemingen. Verdere dagelijkse taken van jou als ervaren assistent accountant in Zwolle:
- Je signaleert adviespunten en bespreekt deze met je collega’s;
- Je werkt bij de klant op locatie om zichtbaar en dichtbij te zijn;
- Je ondersteunt de klantbeheerder en adviseurs bij adviesvraagstukken;
- Je houdt je bezig met de actuele cijfers via het Alfa Management Paneel.

Als ervaren assistent accountant kom je in een jong en ambitieus team van assistent accountants en klantbeheerders die samen werken aan het succes van onze klanten. Er zijn goede doorgroeimogelijkheden tot klantbeheerder mogelijk.

Of wil je meer weten hoe het is om bij Alfa aan de slag te gaan? Wij vertellen je het graag tijdens een kop koffie op ons kantoor in Zwolle!

Wat heb jij nodig om deze functie succesvol vorm te geven?

- Jij bent een echte teamplayer, die het leuk vindt om samen met de collega’s van verschillende afdelingen aan het succes van onze mkb-klanten te werken;
- Jij vindt het leuk om veel in contact te zijn met onze klanten;
- Diploma AA (of studerend voor) is een pré
- Jij hebt affiniteit met ICT;
- Jij hebt enkele jaren werkervaring;
- Jij bent 32-40 uur per week beschikbaar.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Accountant, 1-3 jaar, Parttime, Audit, HBO, Belasting, Assistent Accountant, Overijssel