Senior assistent accountant

Wil jij als senior assistent accountant agrarisch écht iets betekenen voor ondernemers in de agrarische sector en woon je in de buurt van Gorinchem? Dan is Alfa op zoek naar jou!

Wat verwachten we van je?

In de agrarische sector kun je als senior assistent accountant het verschil maken. Het wordt jouw taak om het cijfermatige gedeelte optimaal te verzorgen. Hierbij maak je gebruik van moderne IT-oplossingen waarmee je cijfers middels een dashboard analyseert en adviespunten voor onze klanten signaleert. Jouw kennis en deskundigheid maakt dat je klantspecifieke aandachtspunten signaleert en deze onder de aandacht brengt. Daarnaast krijg jij als (senior) assistent accountant de mogelijkheid om op termijn door te groeien als klantbeheerder. Hoe mooi is dat?

Als (senior) assistent accountant in Gorinchem voer je de volgende werkzaamheden uit:
- Je stelt zelfstandig jaarrekeningen samen met de daarbij behorende aangiftes;
- Je onderhoudt contact met de klant bij onvolledigheden en vragen in de financiële administratie;
- Je biedt ondersteuning aan de klantbeheerders en adviseurs bij adviesvraagstukken;
- Je houdt je bezig met de actuele cijfers via het Alfa Management Paneel en BAS Melkvee Plus.

Maar dit doe je niet alleen! Als klantbeheerder werk je samen in een team van gezellige en ambitieuze assistent accountants, klantbeheerders én adviseurs waarbij de sfeer open, informeel en betrokken is. Je weet op een goede wijze gebruik te maken van de kwaliteiten van je collega’s en je levert een positieve bijdrage aan het team. Uiteindelijk hebben we als team één gemeenschappelijk doel: duurzaam waarde creëren voor onze klanten.

Wat heb jij nodig om deze functie succesvol vorm te geven?

- Diploma HBO accountancy of bedrijfseconomie;
- Je hebt relevante werkervaring;
- Je bent vaardig en kundig met ICT applicaties en ziet de noodzaak en uitdaging in het digitaliseren van administraties van klanten;
- Je hebt een klantgerichte instelling;
- Je bent tussen 24 en 40 uur per week beschikbaar.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Accountant, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, Audit, HBO, 3-5 jaar, Belasting, Assistent Accountant, Zuid-Holland