Senior assistent accountant

Ben je op zoek naar een uitdaging waarin je complexe controleopdrachten kan uitvoeren? Wil je de ruimte krijgen om je zowel professioneel als persoonlijk te ontwikkelen? Dan is een nieuwe uitdaging dichterbij dan je denkt!

Onze controlepraktijk groeit. Op dit moment werken er meer dan 60 medewerkers met hart en ziel in onze controlepraktijk. Vanuit de kantoren Nijkerk, Sneek, Zelhem, Naaldwijk en Gorinchem bedienen we onze klanten door het hele land. We hebben een dynamisch klantenportefeuille, actief in verschillende sectoren.

Binnen onze controlepraktijk staat eigen verantwoordelijkheid en kwaliteit op één. Je krijgt veel ruimte om te groeien en draagt hier zelf de verantwoordelijkheid voor. Daarnaast streef je ernaar om kwaliteit zo goed mogelijk te borgen. Alfa haalt namelijk geen voldoening uit het halen van een zes. Of we nou worden beoordeeld door de klant of door de AFM: wij gaan voor meer. Wij staan voor een kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

Alfa heeft duurzaamheid en sociaal ondernemen hoog in het vaandel staan en wil ook haar klanten ondersteunen bij deze ontwikkeling. We kennen geen partnerstructuur, maar bieden jou daarentegen de mogelijkheid om te participeren in onze organisatie.

Jouw dagelijkse werkzaamheden

Als (senior) assistent accountant RA leer je veel bedrijven en ondernemers kennen. Van stichting tot multinational: allemaal kunnen ze op jouw betrokkenheid en expertise rekenen.

Concrete taken voor jou als (senior) assistent accountant RA:
- Je controleert jaarrekeningposten;
- Je neemt deel aan pre-audit meetings;
- Je test interne beheersingsmaatregelen;
- Je neemt deel aan interviews bij de klant;
- Je begeleidt de junior assistenten;
- Je brengt processen in kaart.

Deze werkzaamheden voer je uit in teamverband. De opdrachtgever, de samenstelling van de teams en de taakverdeling zijn iedere opdracht weer anders. Dat maakt je werk uitdagend en afwisselend!

Wat heb je nodig om in deze functie succesvol te zijn?

- Je bent in het bezit van een WO-bachelor diploma in de richting Accountancy;
- Je hebt 3 tot 6 jaar werkervaring;
- Je hebt affiniteit met ICT en ziet uitdaging in verdere digitalisering;
- Je hebt de ambitie om door te groeien.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Accountant, Audit, HBO, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Assistent Accountant, Gelderland