Senior assistent accountant

Wil jij als senior assistent accountant écht iets betekenen voor ondernemers en woon je in de omgeving van Dodewaard? Dan is Alfa jouw volgende bestemming!

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als senior assistent accountant betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou daarentegen de mogelijkheid zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Zo ben je niet alleen voor de organisatie, maar ook voor jezelf aan de slag. Hoe mooi is dat?

ICT-gedreven en klantgericht

Als assistent accountant kan jij écht het verschil maken. Het wordt jouw taak om het cijfermatige gedeelte optimaal te verzorgen en af te stemmen met de klant. Jij bent bereid om in jezelf te investeren om vervolgens je kennis te delen met je betrokken collega’s en onze mooie klanten. Jouw kennis en deskundigheid maakt dat je klantspecifieke aandachtspunten signaleert en deze onder de aandacht brengt.

Als senior assistent accountant in Dodewaard voer je de volgende werkzaamheden uit:
Je stelt zelfstandig jaarrekeningen samen en stelt de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting op;
Je onderhoudt contact met de klant bij het optimaliseren van de financiële administratie met slimme ICT-oplossingen en door goede managementinformatie te bieden;
Je biedt ondersteuning aan de klantbeheerders en adviseurs bij adviesvraagstukken.

Ons kantoor in Dodewaard telt 33 collega’s en vormt samen met het kantoor in Gorinchem een cluster. Uiteindelijk hebben we als team één gemeenschappelijk doel: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten.

Wat verwachten we van je?

- Diploma HBO Accountancy of bedrijfseconomie;
- Minstens 3 jaar relevante werkervaring;
- Je bent kritisch, neemt graag zelf initiatieven en werkt accuraat;
- Je hebt affiniteit met ICT-toepassingen en je bent communicatief vaardig;
- Je bent woonachtig in de omgeving van Dodewaard.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, Accountant, HBO+, 1-3 jaar, Parttime, Audit, HBO, 3-5 jaar, Belasting, Assistent Accountant, Gelderland