Junior assistent accountant

Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een eerste of tweede baan als assistent accountant? Dan is je nieuwe baan misschien wel dichterbij dan je denkt.

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als junior assistent accountant betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie met een persoonlijke, betrokken werksfeer. De decentrale organisatie zorgt er voor dat je al vroeg de kans krijgt om verantwoordelijkheid te nemen. Het is aan jou om te laten zien dat je deze verantwoordelijkheid kan en wil dragen. Voor deze vacature zoeken wij een collega die beseft dat veel leren gepaard gaat met hard werken.

Cijfermatig, analytisch en klantgericht

In de MKB-sector kun je als assistent accountant het verschil maken. Het wordt jouw taak om het cijfermatige gedeelte optimaal te verzorgen. Hierbij maak je gebruik van moderne IT-oplossingen waarmee je cijfers middels een dashboard analyseert en adviespunten voor onze klanten signaleert. Je stelt daarnaast, na verloop van tijd, zelf de jaarrekening, balans en winst- en verliesrekening op en bent goed in het signaleren van klantspecifieke aandachtspunten.

Onze vestiging in IJsselstein telt in totaal 47 collega’s. Je komt te werken in het MKB-team, bestaande uit 16 collega's. Binnen dit team ontvang je goede begeleiding en is er ruimte voor vaktechnisch overleg. Uiteindelijk hebben we als team één gemeenschappelijk doel: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten.

Wat heb je nodig om in deze functie succesvol te zijn?

• Diploma HBO Accountancy.
• Je bent kritisch, neemt graag zelf initiatieven en werkt accuraat.
• Je geniet van de toepassing van ICT applicaties en bent hier ook vaardig in.
• Je bent woonachtig in de omgeving van IJsselstein (<35 km).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, 1-3 jaar, Audit, HBO, Belasting, Assistent Accountant, Utrecht