Assistent accountant

Assistent accountant

“Groeien bij Alfa is voor mij… Er als team voor elkaar zijn, wanneer we elkaar nodig hebben.”, aldus Evy Nooijen, assistent accountant bij Alfa.

Vacature assistent accountant Langenboom

Wil je een impuls geven aan je carrière en ben je op zoek naar plek waar je jezelf kan ontwikkelen? Zoek je een organisatie waar je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk kan groeien? Dan is Alfa voor jou de ideale plek. Wij op zoek naar een assistent accountant die ons team wil versterken. Dus wil je met ons meegroeien en wil je iets betekenen voor onze ondernemers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als assistent accountant betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou daarentegen de mogelijkheid zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Zo ben je niet alleen voor de organisatie, maar ook voor jezelf aan de slag. Hoe mooi is dat?

Jij maakt het verschil

Als assistent accountant kun je het verschil maken voor de ondernemer. Zo stel je zelf de jaarrekening, balans en winst- en verliesrekening op en je bent goed in het signaleren van klant specifieke aandachtspunten. Bij onvolledigheden in de financiële administratie van de klant, ben jij degene die contact zoekt met de ondernemer en hem de juiste vragen stelt.

Onze vestiging in Langenboom telt in totaal 12 collega’s. Binnen je team ontvang je goede begeleiding en is er ruimte voor vaktechnisch overleg. Uiteindelijk hebben we als team één gemeenschappelijk doel: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten

Wat heb je nodig om in deze functie succesvol te zijn?

- Je hebt een HBO accountancy of je bent nog studerend hiervoor;
- Je hebt affiniteit met ICT;
- Je bent kritisch, ambitieus, neemt graag zelf initiatieven en werkt accuraat;
- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
- Je bent woonachtig in de omgeving van Langenboom.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, < 1 jaar, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Consultancy, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Limburg, Noord-Brabant