Assistent accountant

Assistent accountant

"Op termijn zie ik mijzelf doorgroeien naar klantbeheerder in de tuinbouw. Ik zou dan graag klanten willen ontmoeten, hun bedrijf willen leren kennen, mogelijkheden aanbieden en ze helpen problemen op te lossen. Ik kijk ernaar uit om dat allemaal te gaan ontdekken!", aldus Sander Hooijman, assistent accountant in Aalsmeer.

Vacature assistent accountant bij Alfa Aalsmeer

Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? En wil jij als assistent accountant écht iets betekenen voor ondernemers in jouw regio? Dan is Alfa Aalsmeer op zoek naar jou!

Proactief, ondernemend en betrokken

Als assistent accountant kan jij voor de ondernemer écht het verschil maken. Het wordt jouw taak om het cijfermatige gedeelte optimaal te verzorgen en af te stemmen met de klant. Jij bent bereid om in jezelf te investeren om vervolgens je kennis te delen met je betrokken collega’s en onze mooie klanten. Jouw kennis en deskundigheid maakt dat je klant specifieke aandachtspunten signaleert en deze onder de aandacht brengt.

Wat heb je nodig om in deze functie succesvol te zijn?

- Je bent in het bezit van minimaal een Hbo-diploma richting accountancy, RB of bedrijfseconomie;
- Of je bent bezig met een van bovengenoemde opleidingen;
- Relevante werkervaring;
- Je bent kritisch, neemt graag zelf initiatieven en werkt accuraat;
- Je hebt affiniteit met ICT-toepassingen en je bent communicatief vaardig;
- Je bent woonachtig in de omgeving van Aalsmeer.

Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Paul Wijsman (teamleider accountancy) op telefoonnummer 088 2531105 of Tim Baakman (HRM-adviseur) op 088 2531027. Solliciteren op deze vacature kan tot 1 juni 2021.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, < 1 jaar, Fulltime, Amsterdam, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Assistent Accountant, Consultancy, Financiele dienstverlening, Financiele Administratie, Randstad