Fiscaal adviseur (Aalsmeer)

Fiscaal adviseur

“Vooral bij overname- en herstructureringstrajecten komt veel op ondernemers af wat veel vragen en onzekerheden met zich meebrengt. Om daar structuur en duidelijkheid in aan te brengen en oog te hebben voor de mensen achter de onderneming! Dat maakt mijn werk zo leuk bij Alfa”, aldus Miriam Timmer, fiscaal adviseur in Aalsmeer.

Vacature senior fiscaal adviseur in Aalsmeer

Met heel veel plezier meerwaarde bieden aan onze klanten, je collega’s en de samenleving. Is dat wat jij zoekt? Dan zoeken wij jou!

Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste fiscalist voor onze MKB-klanten die het fiscaal-juridische team in Aalsmeer wil komen versterken. Je komt terecht op een vestiging waar gezelligheid en hard werken bij elkaar horen.

Wij verwachten van jou een zelfstandige en proactieve instelling. Jij wacht niet op een opdracht, maar laat proactief zien waarom je collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen. Je bent klantgericht waardoor je de behoefte van de klant begrijpt. Daarnaast ben je in staat om flexibel in te spelen op die behoefte en te komen tot zichtbare output. Je hebt een hart voor lokaal ondernemerschap en komt het best tot je recht in persoonlijk contact met klanten.

Wat bieden we jou?

Wij garanderen een groeiende, mensgerichte organisatie die opleiding en ontwikkeling stimuleert. Onder andere door onze Alfa Academie bieden we jou de mogelijkheid om binnen een professionele sfeer door te groeien en jezelf continu te ontwikkelen. Daarnaast neem je plaats in een landelijke, fiscale kennisgroep van Alfa en volg je interne opleidingen. Je mag rekenen op deskundige, betrokken collega’s en een prettige werksfeer. Benieuwd naar de werkdag van een fiscaal adviseur? Klik dan hier

Wat heb jij nodig om deze functie succesvol vorm te geven?

- Jij bezit ondernemerschap en bent in staat om resultaatgericht te werken.
- Jij bent communicatief vaardig en legt graag nieuwe contacten.
- Jij bent collegiaal en beschikt over een gezonde dosis humor.
- Jij hebt meer dan vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
- Jij hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie.

Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Tim Baakman via 088 2531027. Solliciteren op deze vacature kan tot 31 mei 2021 via de solliciteren button.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 3-5 jaar, In overleg, Belasting, 5-10 jaar, > 10 jaar, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Financiele Administratie, Flevoland, Randstad, Financieel Adviseur, Noord-Holland