Assistent Accountant: Wat voeg jij toe aan het team?

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een informeel, gemoedelijk belastingadvieskantoor onder leiding van 2 vennoten. In totaal werken er zo’n 10 enthousiaste collega’s in een mooi monumentaal pand. De klantenportefeuille bestaat uit MKB ondernemers uit de regio die vaak binnen komen wandelen om e.e.a. te bespreken. De sfeer op kantoor is laagdrempelig en professioneel. De werkzaamheden voer je als team uit om de klant optimaal te bedienen.

Functieomschrijving

Voor een belastingadvieskantoor te Aalsmeer ben ik op zoek naar een Assistent Accountant. Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je in het bezit van minimaal MBA diploma heeft en 3 tot 5 jaar ervaring bij een administratie of accountantskantoor. Je werkt in een hecht team van collega’s waarbij je je bezighoudt met een diversiteit aan werkzaamheden zoals:

  • Het voeren van administraties;
  • Het samenstellen van jaarrekeningen;
  • Het voorbereiden van fiscale aangiften;
  • Het onderhouden van klantcontact.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een MBA diploma;
  • Je hebt vanaf 3 jaar recente werkervaring bij een administratie of accountantskantoor (in een vergelijkbare functie);
  • Je bent leergierig, gemotiveerd en klantgericht;
  • Je bent een teamspeler en hebt een positieve instelling.

Rousch is gespecialiseerd in vacatures voor Assistent Accountant.
Kijk voor meer interessante vacatures op www.rousch.nl en http://vacature.assistent-accountant.rousch.nl/  

Tags: Assistent Accountant, Accountant, Accountancy, Accountantskantoor, Samenstellen, Jaarrekening. MKB, Belastingadvies, Noord-Holland.

Wij bieden

Bezoek www.rousch.nl voor meer informatie over de vacature Assistent Accountant: Wat voeg jij toe aan het team? of solliciteer online op de vacature Assistent Accountant: Wat voeg jij toe aan het team?.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Fulltime, HBO+, 3-5 jaar, Belasting, € 3.000 - € 5.000, Assistent Accountant, Noord-Holland