Fiscaal adviseur (Aalten)

Fiscaal adviseur

"Samen met de klant probeer ik voor hen iedere keer het beste resultaat te bereiken. De meeste voldoening krijg ik dan ook als ik voor onze klanten mooie voordelen behaal", aldus Kees Lemmens, fiscaal adviseur bij Alfa cluster Achterhoek.

Vacature fiscaal adviseur bij Alfa Achterhoek

Ben jij een enthousiaste en ervaren fiscalist die meerwaarde wil bieden voor onze MKB-klanten? En vind jij het leuk om langdurige klantrelaties op te bouwen en te onderhouden? Dan is Alfa op zoek naar jou!

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als fiscaal adviseur betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Alfa heeft duurzaamheid en sociaal ondernemen hoog in het vaandel staan en wil ook haar klanten ondersteunen bij deze ontwikkeling. Binnen Alfa kennen we geen partnerstructuur, maar bieden jou daarentegen de mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden. We werken met en voor elkaar, met als resultaat een positieve werksfeer.

Zelfstandig, proactief en resultaatgericht

Zijn woorden die jou omschrijven. Jij wacht niet op een opdracht van bovenaf, maar laat proactief zien waarom je collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen. Je hebt een hart voor lokaal ondernemerschap en komt het best tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom weet onze klant dat hij met al zijn vragen rondom pensioenen en oudedagsvoorzieningen bij jou als specialist aan het goede adres is, omdat jij altijd voor het beste resultaat gaat. Naast het adviseren en helpen van klanten krijg je veel energie van het opbouwen en het onderhouden van langdurige relaties met zowel bestaande als nieuwe klanten. 

Wat je nog meer gaat doen: 
- Je stelt overeenkomsten en aktes op;
- Je bereidt fiscale adviezen voor; 
- Je speelt een belangrijke rol in het uitbreiden van ons klantenbestand.

Maar die doe je niet alleen! Als fiscaal adviseur mag jij rekenen op deskundige en betrokken collega’s die samen aan één gezamenlijk doel werken: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten! Benieuwd naar de werkdag van een fiscaal adviseur bij Alfa? Benieuwd naar de werkdag van een fiscaal adviseur? Klik dan hier.

Wat heb jij nodig om deze functie succesvol vorm te geven?

- Je hebt meer dan twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- Je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie of bent bereid deze te halen;
- Je bezit ondernemerschap en bent in staat om resultaatgericht te werken;
- Je bent communicatief vaardig en legt graag nieuwe contacten.

Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Tim Baakman (HRM-adviseur) via 088-2531027. Solliciteren op deze vacature kan tot 31 mei 2021 via de solliciteren button.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Consultancy, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Gelderland, Noord-Brabant, Overijssel