Fiscaal adviseur (Dodewaard)

Fiscaal adviseur

“Ik haal er voldoening uit om met ons team de strategische wensen en behoeften van onze klanten fiscaal en juridisch optimaal vorm te geven”, aldus Serge Bodde, fiscaal adviseur bij Alfa.

Vacature fiscaal adviseur bij Alfa Dodewaard

Ben jij een enthousiaste en ervaren fiscalist die meerwaarde wil bieden voor onze klanten? En vind jij het leuk om langdurige klantrelaties op te bouwen en te onderhouden? Dan is Alfa op zoek naar jou!

Zelfstandig, proactief en resultaatgericht

Zijn woorden die jou omschrijven. Jij wacht niet op een opdracht van bovenaf, maar laat proactief zien waarom je collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen. Je hebt een hart voor lokaal ondernemerschap en komt het best tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom weet onze klant dat hij met al zijn fiscale vragen bij jou als specialist aan het goede adres is, omdat jij altijd voor het beste resultaat gaat. Naast het adviseren en helpen van klanten krijg je veel energie van het opbouwen en het onderhouden van langdurige relaties met zowel bestaande als nieuwe klanten.

Bij onze klanten, voornamelijk actief in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector (o.a. boom- en fruitteelt), gaat het om een veelheid van aspecten waarbij de fiscus een rol speelt. Dat varieert van vennootschapsbelasting, omzetbelasting, beoordelen complexe aangiften, bedrijfsovernames, samenwerkingsverbanden, bedrijfsbeëindiging, juridische structuren en diverse privéaangelegenheden.
Maar dit doe je niet alleen! Als fiscaal adviseur mag jij rekenen op deskundige en betrokken collega’s die samen aan één gezamenlijk doel werken: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten!
Benieuwd naar de werkdag van een fiscaal adviseur bij Alfa?

Ons kantoor Dodewaard telt 36 collega’s. Je komt te werken in het fiscale en juridische team bestaande uit vier fiscaal adviseurs en twee juridisch adviseurs. Binnen dit team is ruimte voor onderlinge coaching en vaktechnische ruggenspraak.

Wat heb je nodig om in deze functie succevol te zijn?

- Je hebt meer dan 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- Je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie;
- Je bezit ondernemerschap en bent in staat om resultaatgericht in teamverband te werken;
- Je bent communicatief vaardig en legt graag nieuwe contacten;
- Je bent goed in het (samen met het team) plannen en organiseren van je adviezen, wat regelmatig voor een “wow”-ervaring bij onze klanten zorgt;
- Affiniteit met de agrarische sector is een pré maar geen must

Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Serge Bodde op 088-2531753 of Tim Baakman (HRM-adviseur) op 088 2531027. Sollciteren op deze vacature kan tot 31 mei 2021 via de solliciteren button.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 3-5 jaar, In overleg, Belasting, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Utrecht, Financiele Administratie, Gelderland, Financieel Adviseur