Fiscaal adviseur (Hoogeveen)

Fiscaal adviseur

“Bij Alfa Accountants zijn de werknemers eigenaar van het bedrijf. Dit zorgt volgens mij voor een goede dynamiek tussen werknemers en bedrijf. Iedereen gaat er vol voor!”, aldus Bastiaan van der Kraan, fiscalist van cluster Hoogeveen/Emmen

Vacature fiscaal adviseur bij Alfa Hoogeveen/Emmen

Werk jij graag zelfstandig en ben je proactief en klantgericht? Ga jij altijd voor het beste klantadvies en betekent signaleren voor jou adviseren? Heb jij daarnaast ook affiniteit met de agrarische sector? Dan is een nieuwe uitdaging dichterbij dan je denkt.

Alfa Accountants en Adviseurs is op zoek naar een medior fiscalist voor de vestiging Hoogeveen/Emmen. Landelijk telt Alfa meer dan 1000 medewerkers, werkzaam vanuit 35 vestigingen. Alfa is een brede zakelijke dienstverlener die duurzaam waarde creëert voor klanten, medewerkers en de samenleving. Dit in uiteenlopende branches in het MKB, de tuinbouw en de agro-sector. We staan voor een decentrale werkwijze en we geloven in lokale verantwoordelijkheid.

Zelfstandig, proactief en resultaatgericht

Wij verwachten van jou een zelfstandige en proactieve instelling. Jij wacht niet op een opdracht van bovenaf, maar laat proactief zien waarom je collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen. Bovendien weet de klant dat hij met vragen rondom pensioenen en oudedagsvoorzieningen bij jou als specialist aan het goede adres is. Je hebt een hart voor lokaal ondernemerschap en komt het best tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten.

Wat je nog meer gaat doen:
- Je adviseert klanten over fiscale vraagstukken;
- Je draagt bij aan de fiscale kwaliteit van onze dienstverlening;
- Je werkt samen met klantbeheerders en collega-fiscalisten;
- Je stelt overeenkomsten en aktes op;
- Je hebt affiniteit met de agrarische sector;
- Je vertegenwoordigt ons kantoor in de regio.

Je komt te werken in het fiscaal-juridische team, dat bestaat uit vijf fiscalisten en een jurist.

Wat heb je nodig om in deze functie succesvol te zijn?

Je hebt meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
• Je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie;
• Je bent in het bezit van/studerend voor je RB-titel;
• Je bezit ondernemerschap en bent in staat om resultaatgericht te werken;
• Je bent communicatief vaardig en legt graag nieuwe contacten.

Ben jij de ondernemende fiscalist die wij zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact, om te bespreken of jouw toekomstvisie overeenkomt met onze verwachtingen.

Sollciteren op deze vacature kan tot 31 mei 2021 via de solliciteren button


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, 3-5 jaar, In overleg, Belasting, 5-10 jaar, Drenthe, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Financiele Administratie, Financieel Adviseur, Overijssel