Senior fiscaal adviseur / Lid managementteam

Senior fiscaal adviseur / Lid managementteam

"Samen met de klant probeer ik voor hen iedere keer het beste resultaat te bereiken. De meeste voldoening krijg ik dan ook als ik voor onze klanten mooie voordelen behaal", aldus Kees Lemmens, fiscaal adviseur bij Alfa.

Vacature 'Senior fiscaal adviseur / Lid managementteam' bij Alfa Bennekom en Arnhem

Ben jij een ervaren en zeer deskundige fiscalist? Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Wil jij hét fiscale aanspreekpunt zijn voor het MKB in onze regio(s)? Wil je leiding geven aan een fiscaal-juridisch team van 5 professionals? Ligt jouw passie vooral in BV-structuren en de DGA? Wil je mede het beleid van ons kantoor bepalen? Dan krijg je bij Alfa Accountants Bennekom en Arnhem de kans om je ambities waar te maken.

Enthousiast, dynamisch, zelfstandig, teamspeler, leider, proactief en resultaatgericht

Zijn woorden die jou omschrijven. 

Jij wacht niet op een opdracht, maar laat proactief zien waarom je collega’s en onze cliënten er goed aan doen jou in te schakelen. Je komt uitstekend tot je recht in persoonlijk contact met onze cliënten. Je krijgt energie van zowel het opbouwen als het onderhouden van langdurige relaties met bestaande én mogelijke nieuwe klanten. Je vindt het leuk om (potentiële) cliënten, collega’s en relaties in lezingen te informeren over actuele fiscale zaken. Je hebt hart voor lokaal ondernemerschap.

Durf jij deze uitdaging aan? Solliciteer vandaag nog!

Wat heb je nodig om in deze functie succesvol te zijn?

- Je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie;
- Je bent in staat om resultaatgericht zelfstandig én in teamverband te werken;
- Je bent communicatief en commercieel sterk;
- Je hebt leidinggevende ervaring of wil deze graag opdoen.

Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Susanne Hendriksen (Directiesecretaresse) op 088-2531684 of Kees Cuperus (Directievoorzitter) op 088-2531654. Solliciteren op deze vacature kan tot 31 mei 2021 via de solliciteren button.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Gelderland, Financieel Adviseur, Overijssel