Senior fiscaal adviseur

Senior fiscaal adviseur

“Bij Alfa zijn de medewerkers gezamenlijk eigenaar. Dat zorgt voor een bijzondere dynamiek. Ik ervaar veel ruimte om te groeien en vrijheid om verantwoordelijkheid te nemen”, aldus Corine van der Maden, fiscaal adviseur in Leeuwarden.

Vacature senior fiscaal adviseur bij Alfa Leeuwarden en Sneek

Met heel veel plezier meerwaarde bieden aan onze klanten, je collega’s en de samenleving. Is dit wat jij zoekt? Dan zoeken wij jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste fiscalist voor onze MKB-klanten, die het fiscaal-juridische team wil komen versterken.

Zelfstandig, proactief en resultaatgericht

Wij verwachten van jou een zelfstandige en proactieve instelling. Jij wacht niet op een opdracht, maar laat proactief zien waarom collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen. Je hebt een hart voor lokaal ondernemerschap en komt het best tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten. Onze klant weet dat hij met al zijn fiscale vragen bij jou als specialist aan het goede adres is, omdat jij altijd voor het beste resultaat gaat. Naast het adviseren en helpen van klanten krijg je veel energie van het opbouwen en het onderhouden van langdurige relaties met zowel bestaande als nieuwe klanten. 

Wat je onder meer gaat doen:  
- Je adviseert klanten over complexe fiscale vraagstukken;  
- Je vertegenwoordigt klanten bij o.a. de belastingdienst;  
- Je geeft lezingen intern en extern; 
- Je begeleidt en coacht collega-belastingadviseurs; 
- Je vertegenwoordigt ons kantoor en draagt bij aan de groei daarvan. 

Wat bieden we jou? 
Wij garanderen een groeiende, mensgerichte organisatie die opleiding en ontwikkeling stimuleert. We bieden jou de mogelijkheid om in een professionele sfeer door te groeien en jezelf continu te ontwikkelen. Daarnaast neem je plaats in een landelijke, fiscale kennisgroep van Alfa en volg je interne opleidingen. Je mag rekenen op deskundige, betrokken collega’s en een prettige werksfeer.

Wat heb je nodig om deze functie succesvol vorm te geven?

- Je hebt meer dan vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie; 
- Je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie; 
- Je bent als generalist met name goed thuis in de vennootschaps- en inkomstenbelasting; 
- Je bezit ondernemerschap en bent in staat om resultaatgericht te werken; 
- Je bent communicatief vaardig en legt graag nieuwe contacten; 
- Je bent collegiaal en beschikt over een gezonde dosis humor.

Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Sicco de Vries (Directievoorzitter) op 06-51854552. Solliciteren op deze vacature kan tot 31 mei 2021 via de solliciteren button.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Friesland, Financieel Adviseur, Groningen