Fiscaal adviseur (IJsselstein)

Fiscaal adviseur

"Bij Alfa wordt verwacht dat ik mezelf ben. Dat geeft mij de ruimte om met creatieve oplossingen te komen en nieuwe mogelijkheden te zien." aldus Ton Kock, fiscaal adviseur bij Alfa IJsselstein

Vacature fiscaal adviseur bij Alfa IJsselstein

Ben jij een enthousiaste en ervaren fiscalist die meerwaarde wil bieden voor onze MKB-klanten? En vind jij het leuk om langdurige klantrelaties op te bouwen en te onderhouden? Dan is Alfa op zoek naar jou!

Zelfstandig, proactief en resultaatgericht

Zijn woorden die jou omschrijven. Jij wacht niet op een opdracht van bovenaf, maar laat proactief zien waarom je collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen. Je hebt een hart voor lokaal ondernemerschap en komt het best tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom weet onze klant dat hij met al zijn fiscale vragen bij jou als specialist aan het goede adres is, omdat jij altijd voor het beste resultaat gaat. Naast het adviseren en helpen van klanten krijg je veel energie van het opbouwen en het onderhouden van langdurige relaties met zowel bestaande als nieuwe klanten.

Wat je nog meer gaat doen:
- Je adviseert klanten over fiscale vraagstukken;
- Je werkt samen met klantbeheerders en collega-belastingadviseurs;
- Je begeleidt collega-belastingadviseurs en stagiaires;
- Je vertegenwoordigt ons kantoor in de regio;
- Je stelt overeenkomsten en aktes op.

Maar die doe je niet alleen! Als fiscaal adviseur mag jij rekenen op deskundige en betrokken collega’s die samen aan één gezamenlijk doel werken: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten! Benieuwd naar de werkdag van een fiscaal adviseur bij Alfa? Klik dan hier.

Wat heb je nodig om in deze functie succesvol te zijn?

- Je hebt meer dan 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- Je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie;
- Je bezit ondernemerschap en bent in staat om resultaatgericht te werken;
- Je bent communicatief vaardig en legt graag nieuwe contacten.

Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Tisja de Wit (recruitmentverantwoordelijke) op 088 2532933 of Tim Baakman (HRM-adviseur) op 088 2531027. Solliciteren op deze vacature kan tot 31 mei 2021 via de solliciteren button.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 3-5 jaar, In overleg, Belasting, 5-10 jaar, Bedrijfsadviseur, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Financieel Adviseur