Fiscaal adviseur (Barneveld)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Fiscaal adviseur

"Als fiscalist probeer ik met een oplossingsgerichte werkwijze, een bijdrage te leveren om de doelen van onze klanten te realiseren", aldus Gerrald Heijnen, senior fiscaal adviseur bij Alfa cluster Barneveld.

Vacature fiscaal adviseur bij Alfa Barneveld

Ben jij een enthousiaste en ervaren fiscalist die meerwaarde wil bieden voor onze klanten? En vind jij het leuk om langdurige klantrelaties op te bouwen en te onderhouden? Dan is Alfa op zoek naar jou!

Zelfstandig, proactief en resultaatgericht

Zijn woorden die jou omschrijven. Jij wacht niet op een opdracht van bovenaf, maar laat proactief zien waarom klanten en collega's er goed aan doen om jou in te schakelen. Je hebt een hart voor lokaal ondernemerschap en komt het best tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom weet onze klant dat hij met al zijn fiscale vragen bij jou als specialist aan het goede adres is, omdat jij altijd voor het beste resultaat gaat. Naast het adviseren en helpen van klanten krijg je veel energie van het opbouwen en het onderhouden van langdurige relaties met zowel bestaande als nieuwe klanten.

Wat je gaat doen:
- Je stelt overeenkomsten en aktes op;
- Je adviseert klanten over fiscale vraagstukken;
- Je werkt samen met klantbeheerders en collega-belastingadviseurs;
- Je begeleidt collega-belastingadviseurs en stagiaires;
- Je vertegenwoordigt ons kantoor in de regio.

Maar dit doe je niet alleen! Als fiscaal adviseur mag jij rekenen op deskundige en betrokken collega’s die samen aan één gezamenlijk doel werken: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten! Klik op onderstaande video om kennis te maken met jouw toekomstige collega’s:

Wat heb je nodig om deze functie succesvol vorm te geven?

- Je hebt meer dan 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- Je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie;
- Je bezit ondernemerschap en bent in staat om resultaatgericht te werken;
- Je bent communicatief vaardig en legt graag nieuwe contacten.

Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Jacqueline Westeneng via 088-2531400 of mail jwesteneng@alfa.nl. Solliciteren op deze vacature kan tot 31 mei 2021 via de solliciteren button.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Bedrijfsadviseur, Financiele dienstverlening, Utrecht, Financiele Administratie, Randstad, Gelderland, Financieel Adviseur