Fiscaal adviseur

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Fiscaal adviseur

“Alfa is overal dichtbij. Logisch dus dat Alfa waarde hecht aan medewerkers die dicht bij zichzelf blijven. Want wie dicht bij zichzelf blijft, kan ver komen.”

Vacature fiscaal adviseur bij Alfa Bleiswijk

Ben jij een enthousiaste en ervaren fiscalist die meerwaarde wil bieden voor onze klanten? En vind jij het leuk om langdurige klantrelaties op te bouwen en te onderhouden? Dan is Alfa op zoek naar jou!

Ambitieus, ondernemend en vernieuwend

Als ervaren fiscalist wil je het verschil maken voor onze klanten. Met jouw proactieve en ondernemende houding weet je collega’s en klanten te inspireren en ondersteun en adviseer je hen bij fiscale vraagstukken. Jij wacht niet op een opdracht, maar laat proactief zien waarom je collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen. Je bent klantgericht en weet de behoefte van de klant om te zetten in concrete (deel)adviezen. Verder ondersteun je de afdeling op het gebied van aangiftes IB en VPB. Binnen Alfa krijg je alle mogelijkheid om jezelf te ontplooien en dit grijp je dan ook met beide handen aan. Je hebt een hart voor lokaal ondernemerschap en komt het best tot je recht in persoonlijk contact met klanten.

Wat heb je nodig om in deze functie succesvol te zijn?

- Je bent communicatief vaardig en legt graag nieuwe contacten;
- Hebt de ambitie om verder te studeren en jezelf te blijven ontwikkelen;
- Je bent leergierig, ambitieus en ondernemend.
- Je hebt meer dan 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
- Je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie;
- Je bezit ondernemerschap en bent in staat om resultaatgericht te werken;

Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Eveliene van Aerde op 088-2531855 of Tim Baakman (HRM-adviseur) op 088 2531027.

Solliciteren kan via de solliciteren button.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Randstad, Rotterdam, Financieel Adviseur