Fiscaal adviseur MKB

“Werken bij Alfa betekent: werken binnen een informeel en betrokken team, maar toch alle gemakken van een groot kantoor. Bovendien krijg je de ruimte om te groeien als professional en als mens!,, aldus Monique Bieleman, senior fiscaal adviseur bij Alfa.

Vacature fiscaal adviseur MKB bij Alfa Twente-Salland

Ben jij een enthousiaste en ervaren fiscaal adviseur die meerwaarde wil bieden voor onze klanten? Vind jij het leuk om klantrelaties op te bouwen en te onderhouden? En heb je affiniteit met het mkb? Dan is een nieuwe uitdaging dichterbij dan je denkt! Wij zijn namelijk op zoek naar een gedreven fiscalist en/of jurist die ons fiscaal-juridische team in Nijverdal/Hardenberg wil komen versterken.

Adviseur in hart en nieren, affiniteit met het mkb en ondernemingsgezind

Zijn woorden die jou omschrijven. Jij wacht niet op een opdracht van bovenaf, maar laat proactief zien waarom je collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen. Je hebt een hart voor lokaal ondernemerschap en komt het best tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom weet onze klant dat hij met al zijn vraagstukken rondom bedrijfsoverdrachten, aangiften, fiscale optimalisering, financiële planning en estate planning bij jou als specialist aan het goede adres is.

Wat je onder meer gaat doen:
- Je adviseert klanten over fiscale vraagstukken;
- Je bent betrokken bij bedrijfsoverdrachten;
- Je draagt bij aan de fiscale aspecten en kwaliteit van onze dienstverlening;
- Je werkt samen met klantbeheerders en collega-adviseurs;
- Je vertegenwoordigt ons kantoor in de regio.

Maar dit doe je niet alleen! Als adviseur mag jij rekenen op deskundige en betrokken collega’s die samen aan één gezamenlijk doel werken: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten. Landelijk telt Alfa meer dan 1000 medewerkers, werkzaam vanuit 35 vestigingen. Cluster Twente-Salland heeft een kantoor gevestigd in Nijverdal en in Hardenberg. Wij garanderen een mensgerichte organisatie die opleiding en ontwikkeling stimuleert. We bieden jou de mogelijkheid om in een professionele sfeer door te groeien en jezelf continu te ontwikkelen. Daarnaast neem je plaats in een landelijke kennisgroep van Alfa en volg je interne opleidingen.

Wat heb je nodig om in deze functie succesvol te zijn?

- Je hebt meerdere jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
- Je hebt een afgeronde HBO-/WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie;
- Je hebt affiniteit met het MKB;
- Je bezit ondernemerschap en bent in staat om resultaatgericht te werken;
- Je bent communicatief vaardig en legt graag nieuwe contacten;
- Je bent collegiaal en beschikt over een gezonde dosis humor.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Inez Schutten via 088 2532798. Solliciteren op deze vacature kan tot 1 juni 2021 via de solliciteren button.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, 1-3 jaar, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Belasting, 5-10 jaar, Drenthe, Bedrijfsadviseur, Financiele dienstverlening, Gelderland, Financieel Adviseur, Overijssel