Senior fiscaal adviseur Agro

Senior fiscaal adviseur Agro

“Bij Alfa werken betekent voor mij: betekenisvol werk doen in een goede en informele sfeer waarbij mensgerichtheid voorop staat. Ik werk in een lokaal en betrokken team maar heb toch de gemakken en faciliteiten van een groot kantoor. Bij Alfa krijg ik alle ruimte te groeien als professional en als mens!” aldus Marga Bijma, senior fiscaal adviseur bij Alfa Groningen.

Vacature senior fiscaal adviseur agro bij Alfa Groningen-Assen

Ben jij een enthousiaste en ervaren fiscaal adviseur die meerwaarde wil bieden voor onze klanten? Vind jij het leuk om langdurige klantrelaties op te bouwen en te onderhouden? En heb je affiniteit met de agrarische sector? Dan is een nieuwe uitdaging dichterbij dan je denkt! Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren en gedreven fiscaal adviseur om ons team in Groningen en Assen te versterken!

Zelfstandig, proactief en resultaatgericht

Zijn woorden die jou omschrijven. Jij wacht niet op een opdracht van bovenaf, maar laat proactief zien waarom je collega’s er goed aan doen om jou in te schakelen. Je hebt een hart voor onze agrarische klant en kent de fiscale uitdagingen die in de sector spelen. Het best kom je tot je recht in persoonlijk contact met onze klanten. Daarom weet onze klant dat hij met al zijn fiscale vragen rondom bedrijfsoverdrachten, aangiften en fiscale optimalisatie bij jou als specialist aan het goede adres is.

Wat je onder meer gaat doen:
- Je stelt overeenkomsten en aktes op;
- Je adviseert klanten over fiscale vraagstukken;
- Je werkt samen met klantbeheerders en collega fiscaal adviseurs;
- Je coacht collega fiscaal adviseurs en stagiaires;
- Je vertegenwoordigt ons kantoor in de regio en draagt bij aan de groei daar van

Maar dit doe je niet alleen! Als fiscaal adviseur mag jij rekenen op deskundige en betrokken collega’s die samen aan één gezamenlijk doel werken: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten! Het team waar je in komt te werken bestaat uit 3 fiscalisten en een jurist.
Landelijk telt Alfa meer dan 1000 medewerkers, werkzaam vanuit 35 vestigingen. Cluster Groningen heeft een kantoor gevestigd in Groningen en in Assen. Wij garanderen een mensgerichte organisatie die opleiding en ontwikkeling stimuleert. We bieden jou de mogelijkheid om in een professionele sfeer door te groeien en jezelf continu te ontwikkelen. Daarnaast neem je plaats in een landelijke kennisgroep van Alfa en volg je interne opleidingen.

Wat heb je nodig om in deze functie succesvol te zijn?

- Je hebt meer dan 8 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en een gedegen kennis van agrarische fiscaliteit;
- Je hebt een afgeronde WO-opleiding fiscaal recht of fiscale economie;
- Je bezit ondernemerschap en bent in staat om resultaatgericht te werken;
- Je bent analytisch ingesteld;
- Je bent communicatief vaardig en legt graag nieuwe contacten.

Heb je verder vragen? Neem dan gerust contact op met Erwin Westerhof op 088 2531553 of Tim Baakman (HRM-adviseur) op 088 2531027. Solliciteren op deze vacature kan tot 30 juni 2021 via de solliciteren button


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, 5-10 jaar, Drenthe, > 10 jaar, Corporate Finance, Financiele dienstverlening, Belastingadviseur, Financiele Administratie, Financieel Adviseur, Groningen