Manager Finance (toekomstig CFO)

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wil jij werken aan innovatie in de tuinbouw en wil je aan de slag bij hét hightech bedrijf van het Westland? Solliciteer dan direct!

Manager Finance (toekomstig CFO)
Maasdijk, fulltime

Ben jij onze manager finance? Voor deze nieuwe rol in de organisatie zoeken we iemand die vlot kan schakelen tussen strategisch en operationeel niveau. Een ondernemende persoon die vanuit analytische vaardigheden het verschil gaat maken in onze snelle groei. Het is onze ambitie om door te stappen naar de internationale wereldtop op gebied van innovatie en robotisering in de Agri- en Foodsector en daarin is jouw rol onmisbaar. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Gearbox bedenkt, ontwerpt en maakt datagedreven producten die het dagelijkse werk in de tuinbouw vereenvoudigen, verbeteren of versnellen. We zetten hightech camerasystemen, machine learning en robotica in om onze klanten te ondersteunen bij het digitaliseren van hun productkwaliteit en het innoveren en optimaliseren van sorteer- en oogstprocessen. Gearbox is een jong bedrijf wat sinds de oprichting in 2016 hard is gegroeid. Eind 2020 is er een externe investeerder aangetrokken om de verdere internationale groei te gaan versnellen.

Wat ga je doen?
De producten van Gearbox zijn kapitaalintensief en vragen om een uitstekende financiële regie. Vanuit jouw kennis en ervaring met financiering en subsidies zorg jij dat Gearbox slimme keuzes maakt bij investeringen in R&D en toekomstige innovaties.

Je bent het financieel geweten van Gearbox en eindverantwoordelijk voor onder meer de financiële administratie en de financiële beheersing rondom projecten. Jij voert controles uit op de volledigheid en correctheid van onze projectadministratie en je analyseert de projecten op werkelijke uren en kosten ten opzichte van de voorcalculaties en budgetten. Je signaleert financiële risico's en kansen en adviseert proactief over de beste keuzes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de (tussentijdse) financiële rapportages. Hiervoor hou je nauwkeurig onze liquiditeitspositie en -planning in de gaten. Je doorgrondt de cijfers en helpt ons om de slag te maken van kwartaalrapportages naar tweewekelijkse inzichten waar besluiten op kunnen worden genomen.

Jouw rol gaat veel verder dan finance. Je bent betrokken bij activiteiten op aanverwante vakgebieden zoals HR, legal en verzekeringen, waarbij je schakelt met externe adviseurs om een belangrijk financieel vraagstuk te tackelen.

Ben jij de financiële expert die ons verder gaat helpen?

 • Je hebt een opleiding op hbo- of wo-niveau in een financiële richting.
 • Ruime (minimaal 7 jaar) relevante werkervaring, deels opgedaan in een projectorganisatie.
 • Werkervaring bij een bedrijf dat sterk is gegroeid en waar jij het financiële aanspreekpunt was is een pre.
 • Bij voorkeur ervaring in een brede rol waarin je te maken had met vakgebieden zoals verzekeringen, subsidie aanvragen, salarisadministratie, HR-, juridische zaken, etc.
 • Jij bijt je helemaal vast in onze subsidie aanvragen en ook bij nieuwe (complexe) financiële uitdagingen kijk jij al vooruit.
 • Je daagt ons uit voor een goede financiële strategie die toekomstbestendig is.
 • Je bent een snelle denker, ondernemend, creatief en weet wat er speelt; jij hebt voor alles een oplossing die ons verder helpt.
 • Je kan prima zelfstandig werken en zelf de prioriteiten bepalen, voor jezelf en ook voor de officemanager die jou ondersteunt.
 • Goed kunnen communiceren met veel verschillende mensen, zowel intern als extern.


Wat biedt Gearbox?

 • Uiteraard ontvang je een mooi salaris.
 • Een goede laptop, telefoon, mogelijkheid voor een leaseauto en een goede bijdrage aan jouw pensioen.
 • 38 vakantiedagen (op basis van een dienstverband van 40 uur per week).
 • Een fulltime dienstverband, waarbij 32 uur bespreekbaar is.
 • Flexibel in thuiswerken. Je komt te werken in een enthousiast team met vindingrijke collega’s die houden van aanpakken. Dagelijks een lekkere lunch op kantoor, door corona smeren we onze boterhammen nu nog even zelf.


Enthousiast? We ontvangen jouw sollicitatie graag via het sollicitatieformulier! Voor meer informatie bel je met Erik Molendijk, Recruitment adviseur bij Gearbox via 06-18912309.

Acquisitie is niet gewenst. We werken met onze eigen recruiter.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, WO, Fulltime, Bepaalde tijd, HBO, 5-10 jaar, > 10 jaar, Controlling, Corporate Finance, Zuid-Holland, Industrie/Techniek, Financieel Manager