Aangiftemedewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bollard Accountants & Belastingadviseurs is een accountants- en belastingadvieskantoor dat gelooft in de eigen kracht van haar medewerkers. Waarbij er ruimte is voor thuiswerken, flexibele werktijden en het inplannen van eigen werkzaamheden. Hiermee creëren we een balans tussen vrijheid en verantwoordelijkheid. De bedrijfscultuur is informeel, de wijze van communiceren is direct en de besluitvormingslijnen zijn kort. Wij zijn een hecht team met een zeer hoge mate van collegialiteit, waar klanttevredenheid hoog in het vaandel staat. Wij verzorgen met 21 medewerkers het samenstellen van het jaarwerk, de fiscale aangifte, salarisverwerking en de advisering.

Wij zijn op zoek naar een ervaren

Aangiftemedewerker
24 - 32 uur

Over de functie van Aangiftemedewerker
Wij zoeken een enthousiaste, zelfstandige, gezellige en ervaren nieuwe collega die ons fiscale team komt verstevigen. Hij/Zij is momenteel al actief op een fiscale afdeling binnen een accountancy of administratiekantoor en is opzoek naar een nieuwe plezierige werkomgeving met nieuwe uitdagingen. Door jouw activiteiten zorg je ervoor dat de klanten hun belastingaangifte juist en tijdig ontvangen. Je bent verantwoordelijk voor de verwerking van zowel aangiften inkomstenbelasting als vennootschapsbelasting. Naast het hebben van een brede kennis, schroom je je niet om van de kwaliteiten van je collega’s gebruik te maken voor een efficiënte dienstverlening richting de cliënt. Vind jij jezelf terug in deze omschrijving, ben je ook communicatief sterk en spreekt deze functie je aan, dan heten wij jou van harte welkom als onze nieuwe collega.

Jouw profiel
Opleiding: MBO+ / HBO of RB Belastingadviseurs
Werkervaring: > 3 jaar
Soortgelijke werkervaring op een administratie of accountantskantoor is een must.
Ervaring met Nextens is een pré.

Persoonlijke eigenschappen:

  • nauwkeurig
  • vakkundig
  • contactuele vaardigheden
  • cliëntgericht
  • kunnen samenwerken

Positie: legt verantwoording af aan hoofd fiscale afdeling

Wat biedt Bollard Accountants & Belastingadviseurs jou?
Goede arbeidvoorwaarden, zeer prettige en informele werksfeer, mogelijkheid tot professionele en persoonlijke ontwikkeling. Een onbepaalde tijd contract hoort bij de perfect match tot de mogelijkheden. Salarisindicatie € 2.500 - € 3.500. Pensioenregeling is een 6% beschikbaar premiestelsel, welke volledig door de werkgever wordt vergoed.

Solliciteren op de functie van Aangiftemedewerker
Wij nodigen je graag uit te reageren. Laat je cv en motivatie achter via onze sollicitatiepagina.

Voor nadere informatie of sollicitaties kan je contact opnemen met Bas Dalmulder via de mail Dalmulder@bollard.nl.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Trefwoorden: Financieel Medewerker, Administratief Medewerker, Financieel Administratief, Belastingadviseur, Accountant, Administratie


Vergelijkbare zoekopdrachten: Accountancy, Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 3-5 jaar, Administratief Medewerker, Belasting, MBO, Zuid-Holland