Personeels en salarismedewerker

(Sluitingsdatum: 06-05-2021 om 09:00 uur) De Personeels- en salarisadministratie heeft primair de focus op administratieve processen. Je voert de administratieve afhandeling uit.
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum: 17-05-2021
Einddatum: 30-06-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 36
Sluitingsdatum: 06-05-2021 om 09:00 uur

 

We zoeken voor de gemeente Utrecht een senior Personeels- en salarismedewerker, de meewerkende vraagbaak voor de gemeente Utrecht. De gemeente werkt met SAP Succesfactors sinds begin 2021.

Je taken zijn:
De Personeels- en salarisadministratie heeft primair de focus op administratieve processen. Je voert de administratieve afhandeling uit:

  • In het in- door- en uitstroomproces van medewerkers, externen en stagiaires
  • Bij tussentijdse mutaties van:
  1. Overplaatsingen en detacheringen;
  2. Wijziging aanstelling;
  3. Toeslagen en gratificaties;
  4. Verlof aanvragen(zorg, betaald/ onbetaald, ouderschaps- en zwangerschapsverlof).
  • Bij het opstellen van werkgeversverklaringen
  • Bij het maken van bruto/ netto berekeningen

Daarnaast ben je in staat om de bestaande processen te optimaliseren of aan te passen indien gewenst en ben je vraagbaak voor je collega’s binnen de afdeling HRM.

Korte beschrijving speelveld
Mens & Organisatie levert diensten op het gebied van: onderzoek, informatievoorzieningen, inkoop, facilitair, huisvesting, financiën, juridische zaken en HRM.

HR services is een team binnen de afdeling HRM van Mens & Organisatie. Het team verwerkt alle voorkomende personeels-en salarismutaties. Daarnaast is het team aanspreekpunt voor specialistische vragen over personeels- en salarisadministratie aangelegenheden, denk bijvoorbeeld aan vragen over pensioen en complexe salarisberekeningen. Ook is er specialistische kennis aanwezig voor HRM-adviseurs en het management.

Extra informatie

  • Optie tot verlenging: 22 opties tot verlenging van 1 maand


Functie-eisen

 

  • Minimaal over een afgerond MBO opleiding en bij voorkeur een afgeronde HBO opleiding;
  • Je beschikt over een praktijk diploma Loonadministratie (PDL);
  • Je hebt een vakopleiding Payroll Services (VPS) of bent daarmee bezig;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als Medewerker Personeels- en Salarisadministratie;
  • Aantoonbare ervaring met SAP Succesfactors;
  • Ervaring op het gebied van HR gerelateerde administratieve werkzaamheden.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Detachering, HBO, Administratief Medewerker, € 3.000 - € 5.000, MBO, 5-10 jaar, Utrecht, Financiele Administratie, Overheid