Senior medewerker financiële administratie in Zoetermeer

Ben jij een ervaren medewerker financiële administratie die toe is aan een verantwoordelijke en inhoudelijke rol bij het ondersteunen van een ambitieuze gemeente? Dan hebben wij voor jou een mooi aanbod!

Dit is de rol

Samen met de business adviseur van de afdeling Financiën & Control ondersteun je de lijnafdelingen bij het optimaal gebruik van de gegevens in onze financiële administratie. Je werkt mee aan maandafsluitingen, draagt zorg voor een actuele verplichtingenadministratie, bewaakt de factuurafhandeling en speelt een belangrijke rol in de administratieve jaarafsluiting. Je zorgt voor de correcte vastlegging van afgiftebudgetten en gereedmeldingen en het verwerken en verantwoorden van inkomende subsidies. Gegevens die onmisbaar zijn bij verantwoordingen en rapportages, het opstellen van analyses of het formuleren van beleidsvoorstellen. Klantgericht ondersteun je de organisatie zo bij belangrijke financiële beslissingen. Met een scherp oog signaleer je mogelijke verbeteringen in de werkprocessen en kansen voor het inzetten van innovatieve technologische toepassingen.  De zes collega’s van het hechte team senioren zijn gericht op het leveren van productie én kwaliteit, in een open sfeer en met een directe stijl van communiceren. 

Functie-eisen

Dit ben jij
Jij weet je adviserend en analytisch vermogen in te zetten voor proactieve en klantgerichte oplossingen. Kennis van zaken en goede contactuele vaardigheden maken je binnen en buiten het team tot een behulpzame collega en een gewaardeerde gesprekspartner. Als enthousiaste ambassadeur, zowel binnen als buiten de afdeling, draag je bij aan een moderne administratie die de nieuwste trends en ontwikkelingen volop benut en zorg je ervoor dat onze positie als voorloper binnen gemeenteland behouden blijft. Met jouw integrale benadering van bedrijfsvoering, kennis en ervaring kun je echt dingen voor elkaar krijgen. 

Is een rol als zorgvuldige vernieuwer jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan als senior medewerker financiële administratie!

Dit neem je mee

  • Gerichte afgeronde hbo-opleiding bijvoorbeeld op het gebied van moderne bedrijfsadministratie
  • Kennis van en ervaring met gemeentelijke financiën en administratie
  • Affiniteit met technische oplossingen bij financiële werkprocessen

Opmerkingen

Dit bieden wij

  • Een salaris van maximaal € 4.048,- per maand, afhankelijk van je werkervaring, o.b.v. een 36-urige werkweek
  • We bieden een contract voor één jaar voor 32 tot 36 uur per week, met bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden, uitzicht op een vast dienstverband. 
  • Daarnaast ontvang je naast je salaris 17,05% Individueel Keuzebudget (IKB) dat je naar eigen inzicht kunt besteden (denk aan extra verlof) of volledig uit laten keren
  • Prima arbeidsvoorwaarden, zoals een ABP-pensioen, een tegemoetkoming in je reiskosten en voorzieningen om thuis te kunnen werken
  • Ruime mogelijkheden om je werk en werktijden in te delen op een manier die bij jou past
  • Veel mogelijkheden tot het volgen van trainingen en opleidingen: wij blijven continu met je in gesprek en hebben diverse faciliteiten om je te ondersteunen

Enthousiast?
Stuur dan motivatie en cv in voor de sluitingsdatum. De gesprekken zullen vanaf 17 mei worden gepland en zullen door de huidige omstandigheden digitaal plaatsvinden.

Interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid altijd voorrang op externe kandidaten.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, HBO, 3-5 jaar, In overleg, Administratief Medewerker, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Overheid