Teammanager Financiële Administratie

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Marente heeft voor haar locatie in Voorhout een vacature voor een

Teammanager Financiële Administratie


Wat ga je doen als Teammanager Financiële Administratie
Als teammanager financiële administratie stuur je het team FA aan (7-10 medewerkers). Je vindt het leuk om niet alleen te managen en te coachen, maar ook om mee te werken en onderdeel te zijn van het team. Met jouw bijdrage als teammanager wordt de digitale ondersteuning optimaal ingezet voor onze werkprocessen en zorg je ervoor dat er efficiënter gewerkt wordt. Je stimuleert jouw team goed in contact te zijn met de klant waardoor de support rol van FA zichtbaar wordt. Daarnaast zorg je als teammanager voor samenhang van de werkprocessen met de business controllers, salarisadministratie en je collega´s van team zorgdeclaratie.

Wij bieden je de uitdaging de verbinding tussen individuen en processen tot stand te brengen. Je coacht, inspireert en faciliteert je medewerkers. Je weet samenwerking te realiseren en draagt zorg voor een prettig werkklimaat. Het betreft een nieuwe functie wat betekent dat je met je medewerkers zoekt naar een goede balans tussen regie en zelfstandigheid. Je hebt een duidelijke visie op effectief werkende teams en de manier waarop jij deze nieuwe rol wil invullen.

Wat zijn nog meer jouw verantwoordelijkheden:

 • de gehele financiële administratie, opstellen jaarrekeningen en alle bijbehorende specificaties
 • het leveren van tijdige en juiste informatie aan controllers, manager F&V en RvB
 • ziet toe op voortgang en kwaliteit, stellen van prioriteiten en oplossen van voorkomende issues
 • je rapporteert aan de manager Financiën en Verkoop


Het team FA
Het team financiële administratie maakt samen met salarisadministratie, de teams zorgdeclaratie en zorgadministratie, planning & control, verkoop en zorgbemiddeling onderdeel uit van de afdeling financiën en verkoop. De manager financiën en verkoop geeft momenteel direct leiding aan de medewerkers van de verschillende administratieve onderdelen.

Wat vragen wij van jou?
Wij zoeken iemand die plezier heeft in het optimaliseren van processen door heel Marente heen. Een professional die administratieve processen op waarde weet te schatten. Een teammanager die verbinding zoekt buiten de afdeling en weerstand kan overbruggen. Voldoe je daarnaast aan onderstaande functie-eisen dan gaan wij graag met jou in gesprek voor deze functie!

 • je hebt ruime leidinggevende ervaring binnen een vergelijkbare functie
 • je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van Financiën en Bedrijfseconomie
 • je bent communicatief vaardig in het contact met verschillende klanten binnen Marente
 • je hebt ervaring met het inrichten en optimaliseren
 • je bent proactief en oplossingsgericht


Wat biedt Marente jou?
We bieden een nieuwe functie van teammanager in een ondernemende ouderenzorg organisatie met een open cultuur en korte lijnen. De arbeidsvoorwaarden, waaronder salariëring, zijn conform de CAO VVT met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De aanstelling is voor een vast dienstverband. Het betreft hier een functie voor 32 -36 uur per week. Hieronder een overzicht van onze overige arbeidsvoorwaarden.

 • een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%
 • deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn
 • een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals collectieve ziektekostenverzekering, onbeperkte studiemogelijkheden via ons eigen opleidingsplatform MarenteLeren, Goodhabitz en een gratis lidmaatschap van Marente (korting op wellness, sportschool etc.)
 • de mogelijkheid om extra voordelig een fiets, laptop of telefoon aan te schaffen
 • een werkgever die veel aandacht besteedt aan vitaal en gezond leven en werken
 • een prettige werksfeer en een team van enthousiaste collega’s


Over Marente
Al meer dan 100 jaar kunnen inwoners van de Rijn-, Duin- en Bollenstreek rekenen op professionele zorgverlening van Marente. Van thuiszorg tot verpleeghuiszorg en van revalidatie tot ondersteuning bij dementie. Marente is gastvrij en ondersteunt haar cliënten en mantelzorgers door de inzet van betrokken vrijwilligers en zorgprofessionals.

Marente doet dit op hoogstpersoonlijke wijze. Hoogstpersoonlijk in de benadering van cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en als collega's onderling. Daarbij staan oprechte interesse, persoonlijke aandacht en een liefdevolle omgang altijd voorop. Het versterken van de eigen regie is altijd het uitgangspunt. Adequate zorg is daarbij net zo belangrijk als passende hulp van familie, vrienden en buren.

Met ruim 30 wijkteams, 10 woonzorglocaties en 1 revalidatiecentrum, is Marente altijd dichtbij in de regio. De medewerkers van de wijkteams kennen de buurt en de huisartsen goed. Veel locaties zijn ontmoetingsplekken voor bewoners, familie en buurtbewoners. Van een maaltijd in het restaurant tot het verbinden van jong en oud: de buurt komt binnen.

De kernwaarden van Marente zijn: ondernemend, samen en optimistisch. Kernwaarden die passen bij deze mooie en ondernemende duin- en bollenregio. Van verpleegkundige tot zorgadministratie; medewerkers bij Marente pakken aan, zijn proactief en nemen hun verantwoordelijkheid voor de inhoud en ontwikkelingen van hun eigen vakgebied.

Solliciteren op de functie Teammanager Financiële Administratie
Als je interesse hebt in deze vacature kun je solliciteren via onze sollicitatiepagina.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Onbepaalde tijd, Fulltime, Bepaalde tijd, Parttime, HBO, 5-10 jaar, Financiele Administratie, Zuid-Holland, Gezondheidszorg/Welzijn, Salaris Administratie, Financieel Manager