Financieel Adviseur Fysiek Domein

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Sluitingsdatum: 30-04-2021 om 09:00 uur) Als adviseur financiën ben je samen met je collega adviseurs verantwoordelijk voor het realiseren van de producten binnen de planning- en controlcyclus. 
Bedrijfsomschrijving

Matchd bemiddelt voor tijdelijke en vaste vacatures, voornamelijk binnen de overheid. Wij werken samen met Freelancers, ZZP’ers, detacheringsbureaus en sollicitanten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband met flexibele uren. Je krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven een terugkoppeling. Heb je geen terugkoppeling ontvangen? Laat het ons direct weten, dan is er écht iets misgegaan en zullen we er alles aan doen om dit te herstellen.


Functieomschrijving

 

Startdatum: 10-05-2021
Einddatum: 01-09-2021
Optie op verlenging: Ja
Aantal uur per week: 32-36
Sluitingsdatum: 30-04-2021 om 09:00 uur

 

De gemeente Zevenaar is op zoek naar een ervaren adviseur financiën.

Opdrachtomschrijving
Als adviseur financiën ben je samen met je collega adviseurs verantwoordelijk voor het realiseren van de producten binnen de planning- en controlcyclus. Denk hierbij aan de (meerjaren-) begroting, kadernota, jaarrekening en de tussentijdse voortgangsrapportages.  Bij de totstandkoming van deze producten vragen we van jou een brede, integrale kijk en een actieve en ontwikkelende rol. Daarnaast ben je sparringpartner voor jouw klanten en jouw collega adviseurs en adviseer je hen waar nodig. Tevens toets je B&W- en raadsvoorstellen aan financiële richtlijnen en kaders.

Verantwoordelijkheden
Verantwoordelijk voor correcte financiële advisering aan de ambtelijke organisatie en bestuur.


Functie-eisen

 

  • Minimaal een relevante financieel-, economische- of bedrijfskundige HBO-opleiding;
  • In de afgelopen 10 jaar minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan als financieel adviseur binnen vergelijkbare gemeenten binnen het fysiek domein;
  • Recent en minimaal in de afgelopen 3 jaar werkervaring opgedaan met Key2Financien en Lias. In totaal bij voorkeur meer dan 5 jaar;
  • Actuele kennis van BBV.

 

Competenties

  • Analytisch vermogen: Signaleert problemen; herkent belangrijke informatie; legt verbanden tussen gegevens. Spoort mogelijke oorzaken van problemen op; zoekt ter zake doende gegevens.
  • Visie: Neemt afstand van de dagelijkse praktijk en plaatst deze in een breder verband. Is in staat zich op de lange termijn te richten. Vertaalt informatie naar ideeën voor de toekomst.
  • Inlevingsvermogen: Onderkent en verplaatst zich in de gevoelens en behoeften van anderen, en houdt rekening met de gevolgen van eigen handelen op andere mensen of onderdelen van de organisatie.
  • Overtuigingskracht: Overtuigt anderen van een bepaald standpunt om instemming te krijgen met bepaalde plannen, ideeën of producten.
  • Initiatief: Signaleert kansen en handelt ernaar in plaats van passief te blijven tot anderen iets gedaan hebben. Neemt actief maatregelen om de gang van zaken te beïnvloeden.

Vergelijkbare zoekopdrachten: Fulltime, Detachering, HBO, Administratief Medewerker, MBO, 5-10 jaar, € 5.000 - € 7.000, Financiele Administratie, Gelderland, Overheid